2012-04-16 20:50:04
Φωτογραφία για Μήνυμα ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στο προσωπικό της Ελληνικής Δύναμης στο Αφγανιστάν
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος έστειλε στο προσωπικό της Ελληνικής Δύναμης στο Αφγανιστάν, το ακόλουθο μήνυμα «Αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν,

Η είδηση ανήμερα την Αγία Ημέρα του Πάσχα, της επίθεσης που δέχθηκαν οι συμμαχικές δυνάμεις και το ελληνικό στρατιωτικό τμήμα στην Καμπούλ, έστρεψε άμεσα τις σκέψεις μας σε όλους εσάς που συμμετέχετε στην ελληνική αποστολή.

Σας εύχομαι να είστε υγιείς, ασφαλείς και με υψηλό το φρόνημα σας και όταν έλθει η ώρα, να επιστρέψετε στην πατρίδα κοντά στις οικογένειες σας, με την υπερηφάνεια και την αναγνώριση της συμβολής σας στην εμπέδωση της ειρήνης και της Δημοκρατίας στην ευαίσθητη αυτή γωνία του πλανήτη.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία σας, μεριμνούν ώστε η εκπλήρωση της αποστολής σας και η εκεί παραμονή σας να συντελείται κάτω από όρους ασφαλούς διαβίωσης, αλλά και διαρκούς βελτίωσης των εκεί συνθηκών.

Με τις σκέψεις αυτές και τις πασχαλινές ευχές μου για κάθε καλό σε σας και τις οικογένειές σας, σας στέλνω τα πιο εγκάρδια και ειλικρινή αισθήματα μου βαθειάς εκτίμησης και αγάπης». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί κοινή η ανάσταση
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί κοινή η ανάσταση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ