2012-04-17 07:35:05
Φωτογραφία για Τελικά πληρώνεται από το Mega ή όχι;
Στις φήμες που την θέλουν να πληρώνεται για το «Master Chef 2» μέσω της παρουσίασης στο «Πρωινό Μοu» απαντά η Μαίρη Συνατσάκη... προσθέτοντας με νόημα «δεν θα ξεπουληθώ για να είμαι παρούσα στα τηλεοπτικά».

«Το κανάλι με πληρώνει για κάθε υπηρεσία που του προσφέρω, είτε αυτό αφορά στο “Master Chef”, είτε το “Πρωινό Mou”», λέει η παρουσιάστρια και αποκαλύπτει πως η σχετική φημολογία ξεκίνησε από δημοσιογράφους.

Αναφερόμενη στην παρουσία της στην TV, η Μαίρη τονίζει: «δεν θα βγάλω ποτέ τα χρήματα που έβγαζαν παλιότερα όσοι δούλευαν στην τηλεόραση, αλλά δεν θα χαλάσω τον χώρο με τις συμπεριφορές που αναφέρει το δημοσίευμα και δεν θα ξεπουληθώ για να είμαι παρούσα στα τηλεοπτικά».

«Η Φαίη και ο Γιώργος πραγματικά με καλοδέχτηκαν και ήταν σαν να είχαν κρατήσει μια θέση για μένα. Ο Δημήτρης είναι φίλος μου χρόνια και είναι ο άνθρωπος που μου δίνει τη μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια, ενώ μπορώ να πω ότι η Σάσα και ο Τάσος ήταν εκείνοι που γνωρίζοντάς τους εξεπλάγην περισσότερο, αφού είναι από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο χώρο και ταιριάξαμε με έναν τρόπο που δεν το περίμενα», λέει, τέλος, για το κλίμα στο «Πρωινό Mou», ενώ παραδέχεται πως στην αρχή ένιωθε αγωνία, άγχος και περιέργεια, αλλά και ήταν «ψαρωμένη» αναζητώντας να βρει τον χώρο της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ