2014-01-21 09:27:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Η ΔΕΗ καλεί τους απόρους που είδαν φως την περίοδο των Εορτών για διακανονισμό
Τους εβδομήντα και πλέον άπορους συμπολίτες, στους οποίους επανασυνδέθηκε το ρεύμα τις ημέρες των εορτών καλεί η ΔΕΗ, προκειμένου είτε να καταθέσουν τα χαρτιά τους για να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο, είτε για να προχωρήσουν σε διακανονισμό.

Πολλοί Πατρινοί οι οποίοι λόγω συσσωρευμένων οφειλών είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, αλλά... είδαν το «φως» την εορταστική περίοδο, μετά και τη σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε το αρμόδιο Υπουργείο ώστε κανένα νοικοκυριό να μην έμενε χωρίς ηλεκτρικό μέσα στις γιορτές, καλούνται πλέον να καλύψουν τις οφειλές τους, διότι κινδυνεύουν εκ νέου με διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Συγκεκριμένα, οι οικογένειες που είχαν κάνει αίτηση στη ΔΕΗ μέσω του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων για επανασύνδεση, θα πρέπει πλέον να περάσουν από τα γραφεία της Επιχείρησης, για να προχωρήσουν σε διακανονισμό, ώστε να ρυθμιστούν οι οφειλές τους, αλλά και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι με τον κίνδυνο διακοπής της ηλεκτροδότησής τους, αφού μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις πολιτών που αντικειμενικά αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ