2012-04-17 10:40:23
Φωτογραφία για Κανένα αποτέλεσμα δεν προέκυψε από την αυτοψία του Μοροζίνι
Κανένα αποτέλεσμα δεν προέκυψε από την αυτοψία του Πιερμάριο Μοροζίνι. Διαβάστε τα τελευταία νέα στην υπόθεση του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και τη συγκινητική ενέργεια του Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του Πιερμάριο Μοροζίνι.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου, υποβλήθηκε σε αυτοψία, που δεν έδειξε κάτι ξεκάθαρο.

Λίγο μετά τον θλιβερό γεγονός οι περισσότεροι απέδιδαν το θάνατό του σε ανακοπή. Ωστόσο, αργότερα κάποιοι ισχυρίστηκαν πως μπορεί να έχασε τη ζωή του από ανεύρυσμα.

Ο Ιταλός υποβλήθηκε σε αυτοψία, προκειμένου να διαπιστωθούν τελικά τα αίτια του θανάτου του, αλλά αυτό δεν κατέστη σαφές. Ο γιατρός Κριστιάν Ντ' Οβίντιο είπε στην "Gazzetta dello Sport" πως θα χρειαστούν κι άλλες εξετάσεις, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα: "Δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας βοηθούν να καταλάβουμε από τι προήλθε ο θάνατός του. Θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, ακόμα και τοξικής φύσης".


Εν τω μεταξύ, άξιο αναφοράς είναι πως ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, αρχηγός της Ουντινέζε, στην οποία ανήκε ο Μοροζίνι, γνωστοποίησε με δηλώσεις του πως θα προσέχει από τούδε και στο εξής την αδερφή του εκλιπόντα, η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Αναλυτικά ο Ντι Νατάλε δήλωσε: "Γνωρίζουμε την κατάσταση της αδερφής του κι εμείς ως ομάδα θα προσέχουμε την αδερφή του, επειδή το χρειάζεται. Είναι υποχρέωσή μας να μείνουμε δίπλα στην αδερφή του Πιερμάριο για όλη της τη ζωή. Μας χρειάζεται και πρέπει να τη βοηθήσουμε, τόσο για εκείνη όσο και για τον Μάριο".

Τέλος, να σημειωθεί πως η Λιβόρνο ανακοίνωσε πως θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο 25, το οποίο φορούσε ο Μοροζίνι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ