2012-04-17 11:00:04
Φωτογραφία για Μασάδο:Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Παναιτωλικός παίζει το τελευταίο του χαρτί
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανουέλ Μασάδο στο Novasports 

Για τα γεγονότα του αγώνα με τον Αστέρα 

«Πλέον, βλέποντας το παιχνίδι πιο ψύχραιμα, γιατί δεν ήταν μόνο τα γεγονότα, αλλά και το 40λεπτο που κάναμε, το οποίο ξαναείδα, θέλω να πω πως δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω πάντως πως με τις αλλαγές τις οποίες θα κάναμε και με βάση τη διάθεση που έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα,

θα ανατρέπαμε το αποτέλεσμα. Οσον αφορά το πειθαρχικό κομμάτι, όπως η διοίκηση της ομάδας, έτσι κι εγώ, θα καταδικάσω το γεγονός της ρίψης αντικειμένου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι κάτι το οποίο μας λυπεί πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα όμως θεωρώ πως ήταν αυστηρή η διακοπή του παιχνιδιού. Ισως μετά την εκκένωση της κερκίδας να έπρεπε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ώστε να μπορέσει το αθλητικό κομμάτι, το ποδόσφαιρο δηλαδή, να κερδίσει το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο και πάλι λέω πως μας λυπεί πάρα πολύ». 


Για το εάν του έχει τύχει ξανά διακοπή αγώνα στην καριέρα του 

«Εχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, όσον αφορά τη ρίψη των αντικειμένων πάρα πολλές φορές και θα μπορούσα να πω πολύ χειρότερες στιγμές σε ότι έχει να κάνει με τα πράγματα τα οποία γίνανε, ποτέ όμως στη καριέρα μου δεν έχω ζήσει την οριστική διακοπή ενός παιχνιδιού! Πάντα προσπαθούν οι παράγοντες οι οποίοι συντελούν στο εάν θα συνεχιστεί ή όχι ένα παιχνίδι, να προσφέρουν τη σιγουριά που χρειάζεται, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας». 

Για το ματς με τον Παναιτωλικό 

«Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Παναιτωλικός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή. Εχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες και σίγουρα θα διεκδικήσει μέσα στο γήπεδό του, μόνο το τρίποντο. Από εκεί και πέρα όμως η δική μου ομάδα, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, επομένως κι εμείς θα κατέβουμε μόνο για το τρίποντο». 

Για την απογοήτευση που επικρατεί στο Αγρίνιο 

«Εμείς, ανεξαρτήτου αντιπάλου, κοιτάμε το πώς θα προετοιμάσουμε τη δική μας ομάδα, ώστε να διεκδικήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νίκη. Αυτό έχουμε κάνει μέχρι τώρα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Προετοιμάζουμε, λοιπόν, την ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη, διότι αυτή είναι η δική μας ευθύνη. Να κατευθύνουμε την ομάδα, ώστε να κερδίζει τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα τα προβλήματα που μπορεί να έχει ο εκάστοτε αντίπαλος, δεν τα κοιτάζουμε ως παράγοντα που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα. Εξάλλου, είμαι σίγουρος ότι, είτε το πιστεύουνε, είτε όχι, οι ποδοσφαιριστές πάντα έχουν κίνητρο. Ακόμα κι αν πηγαίνουνε με υπηρεσιακό προπονητή, είμαι σίγουρος πως κι αυτός θα προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη δουλειά, ώστε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη». stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ