2012-04-17 11:05:05
Φωτογραφία για «ΛΑΒΡΑΚΙΑ» ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΙΜ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Η τουρκική αγορά είναι γεμάτη ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό γενικά και ειδικά το προπονητήριο της Γαλατά! Με αφορμή τον Καζίμ μάλιστα, ίσως να προκύψει και μια ακόμη καλύτερη λύση για τους ερυθρόλευκους.

Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς έχει δηλώσει αρκετές φορές την έντονη επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ωστόσο η παρουσία του αλλά και ο χρόνος συμμετοχής του στους ερυθρολεύκους δείχνει ότι δύσκολα οι ιθύνοντες θα προχωρήσουν στην αγορά του 25χρονου μέσου της Γαλατά.

Αυτό που ακούγεται πιο έντονα από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάντρας είναι πως ο Ολυμπιακός θα πιέσει είτε για αγορά του με πολύ λιγότερα χρήματα, είτε για κάποια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση από την Τουρκική ομάδα, ή στην τελική θα… ευχαριστήσει για τον δανεισμό του και θα τελειώσει εκεί η συνεργασία με τον Τουρκικό σύλλογο.

Βέβαια οι καλές σχέσεις των δύο συλλόγων, με τους προέδρους να συνδέονται με πολύχρονη φιλία και τον Τερίμ να έχει στην διάθεσή του αρκετές καλές λύσεις που δεν έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί, αφήνει όλα τα δεδομένα ανοικτά.


Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι ο Ρουμάνος Μπογκτάν Στάνκου, 25 ετών ο οποίος αποκτήθηκε από την Στεάουα Βουκουρεστίου έναντι 5 εκ. ευρώ και έχει το αγωνιστικό στυλ του Μιραλάς, αλλά έχει δοθεί δανεικός στην Ορντούρσπορ από τον περασμένο Αύγουστο όπου έχει πετύχει 10 γκολ και 5 ασίστ σε 31 συμμετοχές.

Στην ίδια ομάδα, που αγωνίζεται και ο Χαβίτο επίσης δανεικός από τον Ολυμπιακό, έχει δοθεί και ο Αργεντινός επιτελικός χαφ Χουάν Εμάνουελ Κούλιο, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Είναι 29 ετών και πήγε στην Τουρκία από την Κλουζ , ενώ η συγκεκριμένη μετακίνηση κόστισε 2,5 εκ. ευρώ.

Ο Κούλιο είναι γενικότερα σταθερός παίκτης, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως αγαπήθηκε από την εξέδρα την πρώτη του σεζόν, έχοντας στο ενεργητικό του 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ φέτος έχει φτάσει ήδη τις 30 συμμετοχές με 4 γκολ και 6 ασίστ.

Άλλος ένας παίκτης που δεν υπολογίζει ο Τερίμ είναι ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, ένας ταχύτατος Κολομβιανός που ο Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να αποκτήσει χωρίς επιτυχία. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει στο προπονητήριο της Γαλατά για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του (κάταγμα στον αστράγαλο) το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην Αλ Νασρ, όπου έχει πάρει τρεις φορές το βραβείο του MVP της αγωνσιτικής σε 14 αγώνες που έχει εμφανιστεί με 5 γκολ στο ενεργητικό του. Το θέμα είναι ότι η Τουρκική ομάδα προσπαθεί να τον δώσει ακόμη και ελεύθερο, αφού το τεχνικός της ομάδας δεν θέλει να τον βλέπει ούτε… ζωγραφιστό, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ