2012-04-17 12:52:38
Φωτογραφία για Οριστικά εκτός Euro ο Γουίλσιρ
Ο Αρσέν Βενγκέρ γνωστοποίησε πως ο Τζακ Γουίλσιρ δε θα δώσει το παρών στο Euro. Διαβάστε τι δήλωσε ο Αλσατός και τι έγραψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο Twitter.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που ήθελαν τον Τζακ Γουίλσιρ να μην προλαβαίνει το Euro.

Ο νεαρός μέσος αντιμετωπίζει όλη τη χρονιά πρόβλημα με τον αστράγαλό του και σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ δε θα είναι έτοιμος για την προαναφερθείσα διοργάνωση.

"Ο Τζακ Γουίλσιρ δε θα παίξει ξανά αυτή τη σεζόν και δε θα είναι στο Euro. Αυτό είναι σίγουρο" είπε ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος προσέθεσε: "Δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί σήμερα, ούτε θα είναι σε μία εβδομάδα. Η πρόοδός του δεν είναι τέτοια, ώστε να προλάβει το Euro".

"Ο Τζακ είναι απογοητευμένος. Το μεγάλο του κίνητρο ήταν πως ακόμα και αν δεν προλάβει να παίξει με εμάς, θα έπαιζε στο Euro. Τώρα δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο, ο Τζακ είναι δυνατός ψυχικά και ήδη δουλεύει για τη νέα σεζόν".

Από την πλευρά του ο Άγγλος διεθνής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "Ο αστράγαλός μου είναι εντάξει, έχω μερικές ενοχλήσεις και δεδομένου ότι βρίσκομαι εκτός για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δε θα είμαι έτοιμος για το Euro!".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ