2014-01-24 23:15:13
Φωτογραφία για Ξανθά μαλλιά και μαύρα φρύδια: Ποιες σταρ του Hollywood λανσάρουν το συγκεκριμένο στυλ;
Ενώ στο παρελθόν το να έχεις ξανθά μαλλιά με μαύρα ή καστανά φρύδια θεωρούνταν λάθος, σήμερα αποτελεί trend. Μάλιστα, πολλές σταρ του Hollywood έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στυλ.

Μία από αυτές είναι η Μπιγιονσέ η οποία όταν έχει τα μαλλιά της ξανθά αφήνει τα φρύδια της στο φυσικό τους χρώμα. Από τη μία μεριά το ξανθό μαλλί γλυκαίνει το πρόσωπό της και από την άλλη τα σκούρα φρύδια της, δίνουν ένταση στο βλέμμα της.

Η Γκουέν Στεφάνι είναι ακόμα μία σταρ που λανσάρει το συγκεκριμένο στυλ εδώ και αρκετά χρόνια. Στη Γκουέν αρέσει να βάφει τα μαλλιά της ένα πολύ ανοιχτό ξανθό ενώ τα φρύδια της εξακολουθούν να έχουν το φυσικό τους σκούρο χρώμα.

Η Ρίτα Όρα έχει κάνει τα ξανθά μαλλιά της και τα μαύρα της φρύδια το σήμα κατατεθέν της ενώ το ίδιο έχει κάνει και η σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η Κέιτ Γουίνσλετ μπορεί να έχει βάψει τα μαλλιά της στο παρελθόν κόκκινα και ξανθά αλλά ποτέ δεν αλλάζει το χρώμα των φρυδιών της.


Τέλος η Άσλι Όλσεν, η Έμα Γουάτσον και η Λίντσεϊ Λόχαν έχουν επίσης ξανθά μαλλιά και σκουρόχρωμα φρύδια κάνοντας το λουκ τους μοναδικό.

Είτε μπορείς να το πιστέψεις είτε όχι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα όταν συνδυάζεις τα σκούρα φρύδια με τα ξανθά μαλλιά. Ένα από αυτά είναι ότι δε χρειάζεται να φοράς πολύ μακιγιάζ. Τα μάτια σου είναι τονισμένα από μόνα τους και βοηθούν στο να μη φαίνεται το πρόσωπό σου άχρωμο ακόμα και όταν δεν έχεις χρησιμοποιήσει eyeliner, μάσκαρα ή σκούρες σκιές.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δε χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα στο να βάφεις τα φρύδια σου σε τακτά χρονικά διαστήματα.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ