2014-01-24 23:58:08
Φωτογραφία για Επίσημη επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ στην  «Νέα Γενιά Ζηρίδη»
Επίσημη επίσκεψη στα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη», θα πραγματοποιήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και... πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 με 13.00.

O Μακαριώτατος θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του σχολείου, ενώ αμέσως μετά θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα προς τιμή του, ενόψει του εορτασμού της ημέρας των Τριών Ιεραρχών. Επίσης θα πραγματοποιήσει την κοπή της πίτας των εκπαιδευτηρίων «Νέα Γενιά Ζηρίδη».

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Μακαριώτατος σε ιδιωτικό σχολείο, μετά την ενθρόνισή του.

Πληροφορίες για τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Eνα μοναδικό σχολείο, για μοναδικά παιδιά!

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη συνδυάζει την οικογενειακή, ιστορική παράδοση 80 ετών με τη συνεχή καινοτομία, εφαρμόζοντας με συνέπεια την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning) και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα. Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων στα Σπάτα, το σχολείο προσφέρει ένα πολυδιάστατο


και εξειδικευμένο φάσμα εκπαιδευτικών, κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή. Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής και όλα τα αναγκαία εργαλεία για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ