2012-04-17 15:40:06
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΑ  …ΚΑΜΜΕΝΑ... ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Περίεργα σενάρια περί επανόδου του Κ.Καραμανλή αμέσως μετά τις εκλογές διακινούνται και στο διαδίκτυο. Με βάση πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην είναι αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά το σενάριο μιλαει για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής από την κεντροδεξιά δηλαδή τον ίδιο τον Σαμαρά τον Καμμένο και τον Καρατζαφέρη αφού η Νέα Δημοκρατία δεν συνεργάζεται με τον Βενιζέλο (πως το έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα δεν έχουμε καταλάβει). Το σενάριο είναι σαφές ότι σκοπεύει

*Πρώτον στο να αναγκάσει τον Καραμανλή προεκλογικά να αποδοκιμάσει τόσο τον Καρατζαφέρη όσο και τον Καμένο.

*Δεύτερον στο να αποδυναμώσει τον Αντώνη Σαμαρά εν όψει εκλογών στην ουσία λέγοντας ότι είναι αρχηγός κόμματος υπό προθεσμία.

*Τρίτον στο να αποδυναμώσει την ίδια την Νέα Δημοκρατία αφού κάποιος που θα την ψηφίσει θα ενισχύσει τον Σαμαρά και όχι την πιθανότητα εκλογής του Καραμανλή.

*Τέταρτον να ενδυναμώσει τον Καμμενο πρωτίστως και τον Καρατζαφέρη δευτερεύοντος γιατί είναι φυσικό η ψήφος στα δυο κόμματα της ακροδεξιάς να αποδυναμώσουν τον Σαμαρά και να φέρουν τον Καραμανλη στο προσκήνιο. Με ..δόλωμα την επάνοδο Καραμανλή ζητείται η αποδυνάμωση Σαμαρά. Έτσι αποκτά νόημα και η ψήφος σε Ανεξάρτητους Έλληνες και ΛΑΟΣ. Ψηφίστε για να γυρίσει ο Καραμανλής. Σκοπεύουν στον Καραμανλικο ακροατήριο.

Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Σαμαράς που συνήθως είναι αργός σε αυτά…είναι να ξεκαθαρίσει ότι με κόμματα που αποδυναμώνουν την παράταξη και ενδυναμώνουν το ΠΑΣΟΚ δεν συνεργάζεται μετεκλογικά.

Το σενάριο πάντως προέρχεται μάλλον από τον Παναρα νούμερο δυο γιατί είναι κακοφτιαγμένο… Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ