2012-04-17 16:08:07
Φωτογραφία για Tριήμερο του Παπανδρέου στην Βυτίνα - Κοντή μνήμη η πλήρης απαξίωση ;
Είναι πραγματικό περίεργο. Η επίσκεψη Παπανδρέου στην Αρκαδία, πέρασε και δεν... ακούμπησε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ουσιαστικά έδεσε "χειροπόδαρα" την Ελλάδα για πολλά ακόμη χρόνια και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα έχουν πολύ δουλειά , μέχρι να καταφέρουν να αποκωδικοποιήσουν την πολιτική του και τον τρόπο που λειτούργησε όσο ήταν ο καπετάνιος στο καράβι.

Και όμως. Ενώ όλα αυτά είνα πρόσφατα, στην Βυτίνα όπου πέρασε το τριήμερο των εορτών, ο κόσμος αντέδρασε σαν να μην τον είδε καν. Ούτε αποδοκιμασίες, ούτε φυσικά φιλοφρονήσεις.

Ο Παπανδρέου ήταν στη Βυτίνα, τόσο τη Μεγάλη Παρασκευή, όπου παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου, όσο και το μεγάλο Σάββατο, όπου έκανε Ανάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησε σήμερα, αν και η επίσκεψη του ήταν πολύ ...αθόρυβη, σε σημείο που κανείς δεν ήξερε ούτε στο χωρίο που είναι.

Φάνηκε πως ήταν καθαρά ιδιωτική επίσκεψη και δεν θέλησε να εκτεθεί στον κόσμο πολύ. Λίγες εξόδους και αρκετή ξεκούραση είχε το μενού, στα ορεινά της Αρκαδίας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν έκανε καμία επαφή πολιτκής φύσεως, ενώ  εθεάθη να έχει θερμή χειραψία τόσο με τον πρώην Δήμαρχο Βυτίνας και πρώην Αντιδήμαρχο Γορτυνίας, Γιάννη Σακελλαρίου, όσο και με τον Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Βυτίνας, Θοδωρή Λιαρόπουλου.


Από την πλευρά του κόσμου σας είπαμε. Ελάχιστες (μετρημένες στο ένα χέρι) οι χειραψίες με απλό κόσμο και πέραν τούτου, καμία απολύτως αντίδραση, σαν... να μην είχαν μπροστά τους τον μέχρι πρότινος πρωθυπουργό της Ελλάδας Κοντή μνήμη η πλήρης απαξίωση ;
(metrogreece.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ