2014-03-04 17:06:06
Φωτογραφία για «Δημοτικός Λαχανόκηπος Ηρακλείου: Παράταση υποβολής αιτήσεων»
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου και η Δομή του Δημοτικού Λαχανόκηπου σας ενημερώνουν ότι δίνεται παράταση για την υποβολή των αιτήσεων όσων επιθυμούν να ενταχθούν στο Δημοτικό Λαχανόκηπο για την δεύτερη χρονιά (Απρίλιος-Δεκέμβριος 2014) μέχρι την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.

Υπενθυμίζουμε ότι η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά στο Γραφείο Διαμεσολάβησης, στη διεύθυνση Μεραμβέλλου 56 (δίπλα στο ξενοδοχείο Ατλαντίς). Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810-242190 και ώρα 09:00-17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την λήξη της χειμερινής περιόδου το σύνολο της παραγωγής των προϊόντων του Λαχανόκηπου από τον Οκτώβριο έως και σήμερα ανέρχεται στους 10 τόνους εκ των οποίων ήδη ο 1,5 τόνος έχει δοθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες και άλλων συνανθρώπων μας. Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι μεταξύ των παραγόμενων προϊόντων είναι λάχανα, κουνουπίδια, μπρόκολα, παντζάρια, κουκιά, ντομάτες, μαρούλια ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η σοδιά από τις πατάτες.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η τσίχλα ξεκουράζει!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η τσίχλα ξεκουράζει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ