2014-03-04 17:07:14
Φωτογραφία για ΕΧΡΙΣΕ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗ ΡΕΑΛ Ο... ΜΕΣΙΝΑ!
Ο Ετόρε Μεσίνα δεν δίστασε να χρίσει φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ παράλληλα σχολίασε το ματς που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έσπασε το αήττητο σερί των Μαδριλένων στη διοργάνωση.

«Πιστεύω πως ναι, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο. Και ναι, ξέρω πως αν πω "ναι" είναι σαν να προσθέτω βάρος στην πλάτη της ομάδας. Αν πω "όχι" θα είναι ψέματα. Προτιμώ λοιπόν, να είμαι ειλικρινής (γελάει)», σχολίασε αρχικά μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για τη νίκη της ομάδας του επί της Ρεάλ, ο Ετόρε Μεσίνα σχολίασε: «Αργά ή γρήγορα, κάποια ομάδα θα νικούσε τη Ρεάλ. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα στη Μαδρίτη. Η δική μας επιτυχία ενδεχομένως και να φάνηκε χρήσιμη στη Ρεάλ, διότι όταν νικάς, νικάς, νικάς δεν είσαι σε θέση να δεις τις μικρές λεπτομέρειες και να τις τακτοποιήσεις. Ήταν σαν αφύπνιση και για εκείνους και για εμάς. Παρά τους τραυματισμούς, καταφέραμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε. Δεν πιστεύω ότι διδάξαμε κάτι σε κάποιον».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ