2014-03-07 11:47:55
Φωτογραφία για «ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ»!
Η νίκη επί της ΑΕΚ, η 7η διαδοχική μαζί και με το ακυρωθέν παιχνίδι, έφερε τον Ολυμπιακό όχι μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1, αλλά και στον... έβδομο ουρανό.

Στο "gavros.gr" μίλησαν ο Γιάννης Νικολάκης, η Σοφία Κοσμά, η Στέλλα Χριστοδούλου και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Η νίκη αυτή ήταν θεία δίκη. Τα κορίτσια είχαν στενοχωρηθεί πάρα πολύ που έχασαν τους βαθμούς τότε και είχαν περισσότερο άγχος απ’ ότι στο ματς του Κυπέλλου. Τέλος καλό, όλα καλά. Οι ανατροπές που κάναμε στο πρώτο και στο τρίτο σετ στιγμάτισαν τον αγώνα. Οι αθλήτριες που μπήκαν από τον πάγκο βοήθησαν πολύ. Τώρα έχουμε το πλεονέκτημα αλλά υπάρχουν τέσσερα δύσκολα παιχνίδια με κυριότερο στην Φιλαδέλφεια».

Η Σοφία Κοσμά τόνισε: «Είναι σημαντικές οι ανατροπές που κάναμε αλλά θα πρέπει να δούμε γιατί δεν μπαίνουμε δυνατά στα σετ. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και το ότι είμαστε στην κορυφή. Ακολουθεί ματς με την Νάξο που είναι πολύ δύσκολο και δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς».

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου σχολίασε: «Μπήκαμε νευρικά στο παιχνίδι με πολλά λάθη αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε την νίκη. Δεν θέλω να πω κάτι που έγινε ξανά ο αγώνας, είμαστε επαγγελματίες και μπήκαμε για να παίξουμε και να νικήσουμε».

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου υπογράμμισε: «Δεν παίζαμε καλά στο ξεκίνημα των σετ αλλά είχαμε το καθαρό μυαλό στο τέλος για να πάρουμε το παιχνίδι και να ανέβουμε στην κορυφή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ