2014-04-21 13:10:05
Φωτογραφία για Ελπίζουν στη νίκη στον Παναθηναϊκό
Στο πρώτο παιχνίδι ήταν καλός, αλλά άτυχος και απρόσεκτος. Στο δεύτερο ήταν κακός και μοιραία γνώρισε τη δεύτερη ήττα. Η τρίτη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ θέλουν στον Παναθηναϊκό να είναι και η φαρμακερή. Άλλωστε μετά το 0-2 στη Μόσχα περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν πια και η νίκη στον αποψινό (21:45, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) αγώνα στο ΟΑΚΑ είναι μονόδρομος.

Οι «πράσινοι» αντιλαμβάνονται πως αδίκησαν τους εαυτούς τους με την εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς που ήταν ασορτί με το πένθιμο κλίμα της Μεγάλης Παρασκευής. Και είναι βέβαιοι πως πλησιάζοντας τα επίπεδα απόδοσης του πρώτου αγώνα θα πάρουν τη νίκη μπροστά στο κοινό τους και θάρρος για τη συνέχεια. Η αποστολή τους είναι δεδομένα δύσκολη, αφού η ΤΣΣΚΑ μετρά όλες κι όλες οκτώ ήττες όλη τη χρονιά και πρέπει να τη νικήσουν τρεις μέσα σε πέντε μέρες. Όμως η ιστορία και τα έξι αστέρια στη φανέλα του επιτάσσουν μάχη μέχρι εσχάτων και… ό,τι ήθελε προκύψει.


Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα αγωνιστεί κανονικά αφού ο τραυματισμός στη μύτη που τον επηρέασε εμφανώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν είναι σοβαρός. Η κόπωση είναι φυσιολογική, αλλά ισχύει και για τους αντιπάλους. Η αποστολή αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο και περιμένει το βράδυ της Δευτέρας το ΟΑΚΑ να είναι «καυτό» για την ΤΣΣΚΑ, έστω κι αν είναι δύσκολο να γεμίσει λόγω των ημερών.

Η ΤΣΣΚΑ ήρθε στην Αθήνα με σαφή πρόθεση να αποτρέψει την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και να «τσεκάρει» το εισιτήριο για το Μιλάνο. Ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει και πάλι στον Μίλος Τεόντοσιτς, που ολοκλήρωσε τη θεραπεία του στο Ισραήλ, αλλά επέστρεψε στη Μόσχα και δεν ταξίδεψε για την Ελλάδα καθώς είναι ακόμη ανέτοιμος. Η ρωσική ομάδα δεν περνά… ευχάριστα όταν έρχεται στα μέρη μας, καθώς μετρά μόλις τρεις νίκες σε δέκα ματς με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μετά και τις επιτυχίες της περασμένης εβδομάδας μετρά επτά σερί ματς αήττητη από τους «πράσινους» και δύο διαδοχικές νίκες στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Αντόνιο Κόντε (Ισπανία).
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ