2014-04-21 13:10:32
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ...
Λίγο πριν πέσει η αυλαία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Μίτσελ έστρεψε το βλέμμα του στο άμεσο μέλλον, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνέντευξής του στο "novasports", πριν απ' τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Αρχικώς, ο Ισπανός τεχνικός προϊδέασε όλους όσοι σχετίζονται με το Θρύλι πως η επόμενη χρονιά θα είναι δυσκολότερη σε σχέση με την τρέχουσα, η οποία έφθανε προς το τέλος της.

Και εξήγησε το γιατί: «Πιστεύω πως η χρονιά που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ πιο δύσκολη για τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως του προπονητή και των παικτών που θα αγωνίζονται. Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ πιο δύσκολη χρονιά για την ομάδα, διότι πια δεν περνάμε απαρατήρητοι. Έχουμε κάνει ένα όνομα στην Ευρώπη. Όλοι το πρόσεξαν αυτό. Και κανείς δε θα μας αντιμετωπίζει πια με τον ίδιο τρόπο, ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε στην Ευρώπη. Δε θα είναι τα πράγματα τόσο εύκολα. Αν βρίσκομαι εδώ και την επόμενη χρονιά, αυτή είναι η πρώτη μου εντολή. Τα πράγματα θα είναι ποιο δύσκολα. Το παρελθόν δεν υπάρχει. Και δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά για το δύσκολο έργο μας».


Το σκεπτικό του έχει ποδοσφαιρική λογική, δημιουργώντας παράλληλα ερωτηματικά: υπάρχει ενδεχόμενο να κάθεται άλλος προπονητής στον πάγκο των ερυθρόλευκων στη νέα περίοδο; Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει στο Λιμάνι. Αλλά οι διευκρινήσεις του επί του θέματος προκαλούν σκεπτικισμό: «Φυσικά και θέλω να συνεχίσω. Αυτή είναι η επιθυμία μου. Όμως, δεν εξαρτάται μόνο από την επιθυμία ενός ανθρώπου. Σίγουρα υπάρχουν συναντήσεις που πρέπει να γίνουν. Ίσως ο πρόεδρος αποφασίσει να μην συνεχίσω. Αν όμως από την πλευρά του συλλόγου λυθούν διάφορες παράμετροι, και αν παράλληλα ο σύλλογος το θέλει, τότε και εγώ θα ήθελα να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών.

Ασφαλώς και δεν είναι του χαρακτήρα του να πει δημοσίως για τις παραμέτρους που θα πρέπει να λυθούν στις επόμενες συναντήσεις του με τη διοίκηση. Όμως, εμείς δε βλέπουμε το λόγο για να μην λυθούν τα όποια θέματα τεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να συνεχιστεί και στην επόμενη χρονιά η επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών. Όπως και να έχει, μετά το Πάσχα το θέμα του προπονητή λογικά θα είναι στην κορυφή της ατζέντας των προτεραιοτήτων της διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ