2014-04-21 23:10:11
Φωτογραφία για ΛΑΣΟ :ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ!
Ο Πάμπλο Λάσο παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τη Ρεάλ για να φτάσει στη νίκη στο ΣΕΦ.

Την ανωτερότητα και το πάθος του Ολυμπιακού να παραμείνει ζωντανός στην υπεράσπιση του τίτλου του παραδέχτηκε ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, μετά την ήττα της ομάδας του στο ΣΕΦ.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξαν πολύ δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν στους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού, στα ριμπάουντ, το ρυθμό και την άμυνα. Στο δεύτερο μέρος προσαρμόσαμε την άμυνά μας, βρήκαμε τρόπο να επιστρέψουμε και στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, τις βολές, ένα σουτ του Πρίντεζη και σε κάποια μικρά πράγματα. Είχαν περισσότερα ριμπάουντ, ασίστ, καλύτερα ποσοστά και έπαιξαν πολύ καλά», τόνισε.

«Είναι πρωταθλητές Ευρώπης, είναι πολύ καλή ομάδα και υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους. Όμως είμαι περήφανος για την ομάδα μου, γιατί παρότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στους περισσότερους τομείς, παλέψαμε ως το τέλος
. Τα στατιστικά πολλές φορές δεν λένε την αλήθεια. Έτσι είναι το μπάσκετ. Εμείς προσπαθούμε να κερδίσουμε σε κάθε ματς. Ξέρουμε πως έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο απέναντί μας και σεβόμαστε απεριόριστα τον πρωταθλητή Ευρώπης. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν η Ρεάλ επέλεξε σαν αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Αυτή η ερώτηση είναι ανόητη. Ξέρω πως ακούγεται πολύ, αλλά δεν είναι δυνατό να θέλεις να παίξεις με τον Ολυμπιακό. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και πώς μπορείς να θέλεις να χάσεις για να παίξεις με τον έναν ή με τον άλλο. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε τη Ζαλγκίρις, αλλά σε εκείνο το ματς ήταν καλύτερη από μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ