2014-04-24 15:14:09
Φωτογραφία για ΜΕ... ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Με πτήση τσάρτερ θα μεταβεί στην Ισπανία ο Ολυμπιακός για τον ...«τελικό» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid».

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη δυναμική του ΣΕΦ, ισοφάρισαν σε 2-2 την προημιτελική σειρά των πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας με τους Ισπανούς και πλέον θα τα παίξουν όλα για όλα σε πέμπτο και τελευταίο ματς που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/04, 21.45) στην Ιβηρική.

Η αποστολή ήταν να αναχωρήσει νωρίς σήμερα το πρωί (24/04, 08.30) για την ισπανική πρωτεύουσα, τελικά όμως θα ταξιδέψει αργά το μεσημέρι (16.30) με πτήση τσάρτερ.

Εξάλλου, η ταλαιπωρία θα ήταν πολύ μεγάλη για το Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, εν όψει του «τελικού» με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία από τις δύο διαδοχικές νίκες τους στο φαληρικό στάδιο, θα επιδιώξουν το «διπλό» στην ισπανική πρωτεύουσα, με το οποίο θα «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στο Final Four του Μιλάνο.

Όπως συνέβη και στα πρώτα δύο ματς ο Έλληνας τεχνικός θα πάρει μαζί του στην αποστολή όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Στράτου Περπέρογλου ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Ισπανούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ