2014-04-24 15:44:17
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα πολλών παικτών θα έχει αύριο ο κ. Μίτσελ, στο φιλικό της ομάδας μας με τον Πανιώνιο.

Το πρώτο από τα δύο φιλικά που έχει προγραμματίσει για τις προσεχείς ημέρες, δίνει αύριο ο Ολυμπιακός μας. πρώτος εκ των δύο αντιπάλων είναι ο Πανιώνιος, με τον οποίο θα κοντραριστεί το μεσημέρι στις 13:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στον αγώνα αυτό στράφηκε σήμερα περισσότερο το ενδιαφέρον και η δουλειά που έγινε αφορούσε στην τεχνική και την κατοχή της μπάλας.

Ο Εντινγκά δεν γυμνάστηκε, αφού έχει συμπτώματα κρυολογήματος, ενώ ο Βαλντέζ έκανε θεραπεία για το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί. Ο Βέργος έκανε ατομικό. Ο κ. Μίτσελ θα έχει, κόντρα στον Πανιώνιο, την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα ποδοσφαιριστών οι οποίοι επέστρεψαν στο Ρέντη μετά τον δανεισμό τους.

Αναλυτικά η αποστολή για το αυριανό φιλικό: Χουτεσιώτης, Στρέζος, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Κολοβός, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σάλιακας, Σαβιόλα, Τόρες, Βλαχοδήμος, Βούρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ