2014-04-25 11:03:39
Φωτογραφία για Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Γλέζος – Κίνηση απελπισίας;
Την υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου για το ευρωκοινοβούλιο ανακοίνωσε από την Κρήτη όπου βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Την έδρα του στο εθνικό κοινοβούλιο καταλαμβάνει η Μάνια Παπαδημητρίου, ενώ μετά τις εξελίξεις, θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πολιτικούς κύκλους η ανακοίνωση θεωρείται κίνηση απελπισίας με την ελπίδα να ξεπεραστούν τα προβλήματα από τους λανθασμένους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ της υποψηφιότητας της Ρομά Σαμπιχά Σουλειμάν.

«Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, που ουδέποτε τέθηκε από την ελληνική κυβέρνηση, θα γίνει από τον Μανώλη Γλέζο, στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου», δήλωσε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας από τη μαρτυρική Βιάννο.

Η συμμετοχή του κ. Γλέζου στο ψηφοδέλτιο σημαίνει την παραίτησή του από την βουλευτική του έδρα. Η κίνηση αυτή επιφέρει νέα αλλαγή, με την παραίτηση της Μάνιας Παπαδημητρίου από το ευρωψηφοδέλτιο, καθώς θα καταλάβει τη θέση του στο εθνικό Κοινοβούλιο.


Ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, την οποία ενημέρωσε για τις εξελίξεις και υπήρξε συμφωνία για τις αλλαγές. Έτσι παραμένουν δύο κενές θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες πιθανόν να καλυφθούν κατά την σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σημειώνεται ότι στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν έγινε συζήτηση για τις εξελίξεις με επίκεντρο την αντικατάσταση της κ. Σαμπιχά Σουλειμάν, αλλά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ειδικότερα την επιλογή των αντιπεριφερειαρχών. Στη σημερινή συνεδρίαση θα πάρει μέρος και ο Αλέξης Τσίπρας.

ΕΘΝΟΣ – http://www.mignatiou.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ