2014-05-05 21:30:12
Φωτογραφία για Η εγκυμονούσα Κριστίνα Αγκιλέρα τραγουδά και χορεύει στη σκηνή
Αρραβωνιάστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου τον εδώ και τέσσερα χρόνια αγαπημένο της, Μάθιου Ράτλερ και ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Στο ίδιο social media, που επιβεβαίωσε και την εγκυμοσύνη της.

Ο λόγος για την Κριστίνα Αγκιλέρα, που διανύει τους πρώτους μήνες της κύησής της.

Το γεγονός αυτό, όμως, δεν την εμπόδισε να βρεθεί στη σκηνή του Jazz Festival της Νέας Ορλεάνης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια τραγούδησε ζωντανά και χόρεψε, με το μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα να διαγράφει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, αποκάλυψε στους θαυμαστές της το φύλο του μωρού της. “Έχω τρομερό προαίσθημα και κέφι! Οι αισθήσεις μου είναι στο τέρμα και έχω και ένα κοριτσάκι μαζί μου!”, φώναξε στους φαν της.

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για την 33χρονη σταρ, αλλά το πρώτο με τον Ράτλερ. Έχει αποκτήσει ήδη έναν 6χρονο γιο με τον πρώην σύζυγό της, Τζόρνταν Μπράτμαν.

Να υπενθυμίσουμε πως Αγκιλέρα και Ράτλερ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Burlesque". Εκείνη ήταν η πρωταγωνίστρια του φιλμ, ενώ εκείνος ο παραγωγός. Λίγους μήνες μετά, την έκδοσή του διαζυγίου της από το Μπράτμαν, ξεκίνησε η σχέση τους.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ