2014-05-12 23:54:03
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ» ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ ΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ!
Σε διαπραγματεύσεις με την Τίγκρες για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο βρίσκεται η Μονάρκας Μορέλια, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια είναι ακριβώς τα δεδομένα για τον νεαρό επιθετικό που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή φορ, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το συμβόλαιό του με την Τίγκρες, καθώς η μεξικάνικη ομάδα υποστηρίζει πως ο παίκτης δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες έχουν έναν ακόμα λόγο να… ανησυχούν, μια και όπως αναφέρεται στο «TiemporReal» η Μονάρκας Μορέλια κινείται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

«Το μέλλον του Άλαν Πουλίδο δεν είναι στον Ολυμπιακό, όμως μπορεί να είναι ξανά στο Μεξικό καθώς η Μονάρκας Μορέλια έχει ρωτήσει γι' αυτόν και έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει τον επιθετικό.

Πρόσωπo κοντά στη διοίκηση της Μονάρκας είπε στο TiemporReal ότι σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν τη δουλειά για να αγοράσουν τον Πουλίδο» αναγράφεται στο δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ