2014-05-13 01:26:04
Φωτογραφία για Salomon Lamia City Trail - Ένας μοναδικός αγώνας με πάνω από 300 αθλητές [video]
Ένας μοναδικός αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες στην Λαμία που την κάνει γνωστή στην Ευρώπη μέσω του αγώνα Salomon Lamia City Trail. Μετά τη Γαλλία, με τη πόλη της Λυών, την Ισπανία με την Βαρκελώνη και την Ιταλία με το Μιλάνο έρχεται η Ελλάδα με τη Λαμία.

Σε αυτό συνέβαλλαν η ομάδα του Lamia Run Festival με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της εταιρείας Salomon η οποία διοργανώνει παγκοσμίως το νέο αυτό θεσμό.

Στο όλο εγχείρημα συνέβαλλαν, οι Εθελοντές, ο Δήμος Λαμιέων, η Τροχαία, η Αρχαιολογική Υπηρεσία, η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ο Παμφθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης, τα ΜΜΕ, και οι Θεατές. Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο κέντρο της πόλης για την υπερπροσπάθεια των τελευταίων κυρίως αθλητών σε μια Λαμία γιορτινή.

Περισσότεροι από τριακόσιοι αθλητές ξεκίνησαν στις δυο διαδρομές του αγώνα από όλη την Ελλάδα. Από αυτούς οι 140 έλαβαν μέρος στα 22 χιλιόμετρα και οι δεκατρείς πέτυχαν επίδοση κάτω από 2 ώρες!


Υψηλό επίπεδο συναγωνισμού με νικητή το Διεθνή αθλητή της Salomon Δημήτρη Θεοδωρακάκο που τερμάτισε σε 1 ώρα και 35 λεπτά! Ακολούθησαν ο Σταύρος Στεφανής και ο Γιώργος Διαλεκτός.

Σημαντική επίδοση πέτυχε ο Λαμιώτης αθλητής Γιάννης Καλικάς κατακτώντας την πέμπτη θέση στα 22 χιλιόμετρα και ο μαθητής του 6ου Γυμνασίου Λαμίας, Ελπιδοφόρος Τσερπέλης κατακτώντας τη τρίτη θέση στη διαδρομή των 7 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας έλαβε τέλος με τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή στα είκοσι δυο χιλιόμετρα στις τρεις ώρες και σαράντα πέντε λεπτά.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής δήλωσε στο LamiaReport: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στο μοναδική αυτή διοργάνωση. Το όνομα της Λαμίας θα μαθευτεί μέσα της Salomon σε πάρα πολύ κόσμο στην Ευρώπη».

Απαιτητική διαδρομή, όμορφα σημεία, μια άλλη Λαμία που θέλουμε να συναντάμε πιο συχνά.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ