2014-05-14 07:48:43
Φωτογραφία για Κορυδαλλός :Παραμυθάκι με βρώμικη ιστορία στους Παιδικούς σταθμούς!
Μια φορά κι έναν καιρό σε μια όμορφη πόλη που την έλεγαν Κορυδαλλό, υπήρχε μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος μητέρα, που θεώρησε σωστό και πρέπον να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρής της κόρης στον δημοτικό παιδικό σταθμό αυτής της πόλης.

Σκέφτηκε λοιπόν να δώσει δώρα σε όλα τα παιδάκια και να φροντίσει να τα κάνει χαρούμενα! Τους πρόσφερε λοιπόν  μία τσάντα που είχε μέσα ένα παραμυθάκι με τον «Πινόκιο», μια πολιτική κάρτα του κ. Κασιμάτη, ένα φάκελο με τρία ψηφοδέλτια του συνδυασμού του και ένα γράμμα προς όλα τα παιδάκια του σταθμού.

Όπως σε όλα τα παραμύθια έτσι και στο δικό μας, υπάρχει ένα κακό στριμμένο παιδάκι που αντέδρασε και μας παρέδωσε όλα τα δώρα που τόσο εγκάρδια και τόσο ύπουλα  του προσέφεραν στον παιδικό σταθμό.

Ενημερώνουμε λοιπόν αυτήν την υποψήφια δημοτική σύμβουλο-«μητέρα»-πρώτα δημοτική σύμβουλο και μετά μητέρα με δική της επιλογή-ότι στα παιδάκια δε δίνουμε δώρο ψηφοδέλτια, δε δίνουμε δώρο πράγματα που δε προσφέρουν τίποτα στην ανάπτυξη του παιδικού τους εγκεφάλου….


Της προτείνουμε, τα δώρα σε παιδιά που θα προσφέρει από εδώ και πέρα, να έχουν προοπτική που θα διευρύνουν τους ορίζοντες των παιδιών κι όχι προοπτική εξαπάτησης της παιδικής τους αθωότητας.

Δεν συγχωρούμε αυτήν την κίνηση κυρία υποψήφια ,ούτε σε εσάς, ούτε φυσικά στους διοικούντες των παιδικών Σταθμών που έκαναν τα στραβά μάτια και επέτρεψαν να συμβεί αυτό, εις βάρος των παιδιών μας!

 Φτάνει πια  να προσφέρετε σε όλους μας, εσείς κι ο Συνδυασμός σας, μεγάλα, «αγαπημένα παραμύθια»!!

http://dimosgiaolous1.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8535.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ