2014-05-15 06:58:05
Φωτογραφία για Ασημακοπούλου: Οι σύντροφοι του κ. Τσίπρα στη Γερμανία είναι εχθρικοί απέναντι στην Ελλάδα
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κα Άννα Ασημακοπούλου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για εχθρική στάση του Die Linke, απέναντι στην Ελλάδα:

«Είναι απίστευτη η σημερινή αποκάλυψη, ότι οι σύντροφοι του κ. Τσίπρα, στη Γερμανία (Die Linke) προσέφυγαν στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, ώστε να ακυρωθεί η βοήθεια της ΕΚΤ προς την Ελλάδα!

Με προσφυγή του το Die Linke ζητά να ακυρωθεί η δυνατότητα να υπάρξει απεριόριστη βοήθεια σε χώρες όπως η Ελλάδα, μέσω μαζικών αγορών κρατικών ομολόγων που διαπραγματεύονται στην δευτερογενή αγορά.

Ο κ. Τσίπρας  μόλις γύρισε περιχαρής από το συνέδριο του Die Linke, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής. Όμως για ποιον ακριβώς λόγο χάρηκε ο κ. Τσίπρας;

Και τελικά, τι ακριβώς επιθυμεί; Τι επιδιώκει; Η Ελλάδα να καταστραφεί; Να απομονωθεί; Να μην μπορεί να έχει φτηνή πρόσβαση στην ΕΚΤ; Ας ρωτήσει τουλάχιστον τους «οικονομολόγους» του τι σημαίνει αυτό Η στάση αυτή του κ. Τσίπρα, και των συντρόφων του, είναι άκρως αντίθετη με τα εθνικά μας συμφέροντα και καταστροφική για την Ελληνική Οικονομία».
ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ