2012-04-22 23:53:15
Φωτογραφία για ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Ο Λεονάρντο τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι αναμετρήσεις με τους θεωρητικά μικρότερους αντιπάλους ήταν αυτές που στέρησαν το δικαίωμα στην ΑΕΚ για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα πρόσθεσε η ΑΕΚ στο φετινό της... λογαριασμό τερματίζοντας στην "ντροπιαστική" 5η θέση της κανονικής διάρκειας. Ο Λεονάρντο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τη Δόξα Δράμας, και τόνισε ότι του χρόνου δεν θα πρέπει η Ένωση να κάνει ανάλογες εμφανίσεις, καθώς όπως είπε ο τίτλος χάθηκε λόγω των αναμετρήσεων με τους υποδεέστερους αντιπάλους «Πιστεύω ότι μπορούμε να κρατήσουμε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι που παίξαμε καλά και κάναμε ευκαιρίες. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς. Αυτός ήταν ένας λόγος που δεν χτυπήσαμε το πρωτάθλημα. Με τις μικρές ομάδες δεν ήμασταν καλά. Δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο του χρόνου», είπε αρχικά ενώ σχετικά με τα play-off είπε:

«Έχουμε τα play-off και εκεί δεν υπάρχουν λάθη. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε κίνητρο. Είναι ο μοναδικός στόχος που έχουμε. Έχουμε δέκα μέρες να προετοιμαστούμε για τα play-off. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και ειδικά το πρώτο», είπε ο σκόρερ της Ένωσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ