2012-04-23 00:37:59
Φωτογραφία για Πέρασε από την Κρήτη και τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Μέτρια εμφάνιση από τους παίκτες του Αναστόπουλου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο "Άγιαξ της Ηπείρου" πέρασε από το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη με τα γκολ των Τζάνη και Βίλα έφτασε έτσι στους 38 βαθμούς καταλαμβάνοντας έτσι την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο μέτριος στο τελευταίο ματς ΟΦΗ έμεινε στους 37 βαθμούς και στην 10η θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να αξιοποιήσει την τελική του προσπάθεια. Από την άλλη ο ΠΑΣ πρόσεχε την αμυντική του λειτουργία, ενώ ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι των αντεπιθέσεων πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ενώ ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε πολύ μέτριος.

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Δελφάκης (Αρκαδίας)/ Κουρομπύλια (Καρδίτσας), Κούλα Χασάν (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Μαντάκης (Ημαθίας)/ Σωμαρακάκης (Αθηνών)

Καιρός: Αίθριος

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης (65' Μπούρμπος), Σόουζα, Πίτσος, Βερόν, Τζόρντι Λόπεθ (68' Μπόντορ), Χόρχε Λόπεθ, Ουκάρ, Ζορμπάς (77' Νύκταρης), Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (68' Βάντερσον), Λίλα, Κυριάκος (57' Σκούφαλης), Γιάκος, Τζάνης (74' Ντε Βινσέντι), Γεωργίου, Βίλα.

Κίτρινες κάρτες: Πίτσος (77', ΟΦΗ)-Ντε Βινσέντι (92', ΠΑΣ Γιάννινα)

Σκόρερ: Τζάνης (63', ΠΑΣ Γιάννινα), Βίλα (72', ΠΑΣ Γιάννινα)

Η τελική Βαθμολογία ΕΔΩ

Την κατοχή ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της αναμέτρησης, αλλά δεν ήταν καλός επιθετικά, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Στο 7ο λεπτό από το σουτ του Χόρχε Λόπεθ, ο Φεγκρούς απέκρουσε την μπάλα. Ο ΠΑΣ απείλησε από την πλευρά του με σουτ του Πατσατζόγλου στο 15' με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 28' πάλι ο ΠΑΣ βρέθηκε στα καρέ του ΟΦΗ με τον Κυριάκο να κάνει το σουτ και τον Σαχσανίδης διώχνει με τις γροθιές.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους, καθώς το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στον χώρο του κέντρου με τα λάθη να είναι αρκετά.

"Χτύπησε" στις αντεπιθέσεις ο ΠΑΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΟΦΗ παρουσιάστηκαν πολύ μέτριοι με τον ΠΑΣ να εκμεταλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τις αντεπιθέσεις.

Στο 47' από το σουτ του Ζορμπά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η μπάλα στο 49' στο σουτ του Τζάνη και στο 60' από την κεφαλιά του Γιάκου.

Έτσι φτάσαμε στο 63', όπου ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ. Μετά από λάθος στο κέντρο του γηπέδου, ο Γεωργίου έκλεωε την μπάλα, έκανε την πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Τζάνη, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 0-1.

Εννέα λεπτά αργότερα (72') ο ΠΑΣ "κλείδωσε" τη νίκη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ έγινε διπλό λάθος από τους Μάντζιο και Σαχσανίδη από τον ΟΦΗ και ο Βίλα δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία για το 0-2.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα τα σουτ του Νύκταρη (79') και Μπόντορ (80') δεν ανησύχησαν τον Φεγκρούς και έτσι το 0-2 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους στην μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν.

Ο MVP του αγώνα

Ο Τζάνης ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο παίκτης του συλλόγου της Ηπείρου σημείωσε το πρώτο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Ο αδύναμος κρίκος

Η αμυντική γραμμή του ΟΦΗ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΣ, αλλά και το γεγονός να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε ήταν ο αδύναμος κρίκος της αναμέτρησης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ