2012-04-23 00:35:31
Φωτογραφία για Με νίκη έκλεισε την επιτυχημένη του πορεία στη φετινή Superleague ο Αστέρας Τρίπολης
Με νίκη έκλεισε την επιτυχημένη του πορεία στη φετινή Superleague ο Αστέρας Τρίπολης, που στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου. Υπέροχα τα γκολ των Μπακασέτα και Ράγιο.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το καθήκον του και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου, και τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι, οι Αρκάδες έχουν ακόμα και ελπίδες για συμμετοχή στο Europa League της επόμενης περιόδου, με την προϋπόθεση ότι κάποια από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία δεν θα εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής από την UEFA.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος

Βοηθοί: Χρήστος Σωτηρόπουλος, Σπυρίδων Γουργιώτης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Φορμίκα, Λαδάκης, Άλβαρες, Ράγιο, Έγκον (65' Μάρτινς), Μπακασέτας (73' Σολάκης), Φράνκου (58' Χίμο)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Μιχαηλίδης (74' Πόγκασιτς), Κούρντι, Κουλουχέρης, Πιέρ, Αναστασόπουλος (58' Γκέζος), Σάμαρης, Κούρος, Μενδρινός, Αντούνιες (70' Σκέμπρι), Ντιμπαλά, Σταυροθανασόπουλος

Σκόρερ: 45'+1 Μπακασέτας, 69' Ράγιο

Κίτρινες κάρτες: Λαδάκης / Ντιμπαλά

Δείτε την τελική βαθμολογία της Superleague

Ανασκόπηση αγώνα

Η αναμέτρηση ήταν ούτως η άλλως αδιάφορη και για τις δύο ομάδες, καθώς ο Αστέρας δεν προλάβαινε να μπει στα πλέι οφ, ενώ ο Πανιώνιος είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι Ντιμπαλά και Κουρμπέλης έχασαν από μία ευκαιρία για κάθε ομάδα, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους, μπήκε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων. Ο Έγκον έστρωσε ιδανικά με το στήθος την μπάλα στον Μπακασέτα, που με ωραίο σουτ νίκησε τον Μιχαηλίδη για το 1-0.

Το 2-0 σημειώθηκε στο 69ο λεπτό, με τον Ράγιο να δοκιμάζει ένα εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μιχαηλίδη και εν συνεχεία στο βάθος της εστίας του. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ένα καλό σουτ του Μενδρινού, που εξουδετέρωσε όμως ο 19χρονος Γεωργακόπουλος, στο ντεμπούτο του στη Superleague.

Ο MVP της αναμέτρησης

Η μεσοεπιθετική γραμμή του Αστέρα ήταν για μια ακόμα φορά καταιγιστική. Μπορεί να μην δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Ο αδύναμος κρίκος

Οι φιλοξενούμενοι (όπως και οι γηπεδούχοι) αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές και δεν φάνηκε να βρίσκουν χημεία στο παιχνίδι τους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ