2012-04-23 00:36:15
Φωτογραφία για Αποδοκιμασίες και πολλά κοσμητικά επίθετα εναντίον Τσοχατζόπουλου
Με αποδοκιμασίες και πολλά «κοσμητικά επίθετα» υποδέχθηκαν οι φυλακισμένοι τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τους άλλους κατηγορούμενους για την ίδια υπόθεση, που βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού (Νίκος Ζήγρας, Γιώργος  Σαχπατζίδης, Αστέριος Οικονομίδης)! Παρότι όλοι τους βρίσκονται στη σχετικά ασφαλή από αντιδράσεις ποινικών κρατουμένων έκτη πτέρυγα, στις φυλακές Κορυδαλλού σήμανε συναγερμός όταν -σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Real News σήμερα-ξεσηκώθηκαν έντονες αντιδράσεις εναντίον των 4 , με πρωταγωνιστές τους κατηγορούμενους για την υπόθεση «Πυρήνες της Φωτιάς».

Μαζί με αυτούς δεκάδες ποινικοί κρατούμενοι -και βαρυποινίτες- άρχισαν να χτυπούν τα παράθυρα και τις πόρτες των κελιών και να βάζουν φωτιές στα σεντόνια. «Δεν σας θέλει ο λαός, πάρτε τα κλεμμένα σας και μπρος», «έξω τα λαμόγια από τις φυλακές», «κλέφτες , απατεώνες , στο Σύνταγμα αγχόνες» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν, μαζί με ακατάσχετο υβρεολόγιο, σε ένα σκηνικό που θύμιζε προοίμιο εξέγερσης.


Οι περισσότερες αντιδράσεις προέρχονται από την πρώτη πτέρυγα των κρατουμένων (για ποινικά αδικήματα) οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της προφυλάκισης του Τσοχατζόπουλου και των άλλων τριών εξέφραζαν τα παράπονά τους για «διακριτική» μεταχείριση των «νεοφερμένων», οι οποίοι φέρονται να έχουν στη διάθεσή τους συνεχή παροχή ζεστού νερού, τηλεόραση, τραπέζι, καρέκλες, κοινόχρηστο καρτοτηλέφωνο κ.α.

Τα κελιά τους δηλαδή μοιάζουν με «σουίτα» και καμία σχέση δεν έχουν με τα υπόλοιπα, στα οποία στιβάζονται -στην κυριολεξία λόγω υπερπληθυσμού- οι υπόλοιποι κρατούμενοι.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ