2012-04-24 09:58:17
Φωτογραφία για Μια Ferrari Enzo βγαίνει στο σφυρί από την αστυνομία
Οι αρχές του Ντουμπάι αποκάλυψαν ότι μια Ferrari Enzo, αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ πρόκειται να βγει σε δημοπρασία, καθιστώντας έτσι, ίσως, τη μεγαλύτερη πώληση που έχει διεξαχθεί ποτέ από την αστυνομία.

Το περιορισμένης έκδοσης αυτοκίνητο, ένα από τα μόλις 400 σε όλο το κόσμο, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς το περασμένο έτος, καθώς είχε εγκαταλειφθεί σε ένα παρκινγκ και είχε καλυφθεί πλήρως από τη σκόνη, στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, την Τετάρτη, το supercar θα βγει στο σφυρί, μεταξύ άλλων 23 πολυτελών οχημάτων (Porsche, Corvette, Mercedes, BMW, Infiniti, Range Rover, Dodge) σε μια ειδική δημοπρασία της αστυνομίας.

Το κόκκινο όχημα, το οποίο άνηκε σε έναν Βρετανό, αποτελεί ένα από 10 γρηγορότερα αυτοκίνητα, που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο ιδιοκτήτης του ήταν κυνηγημένος για απλήρωτα πρόστιμα από τροχαίες παραβάσεις, και εγκατέλειψε το όχημα πριν από 20 μήνες. Να σημειώσουμε ότι, η εγκατάλειψη πολυτελών αυτοκινήτων αποτελεί συχνό φαινόμενο, καθώς στο Ντουμπάι το χρέος θεωρείται έγκλημα.


Πολλοί εγκαταλείπουν τη χώρα για να αποφύγουν τη φυλακή και μέχρι πρόσφατα θέτονταν αυτόματα στη λίστα καταζητούμενων της Ιντερπόλ.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Βρετανός ιδιοκτήτης είχε εμπλακεί σε σοβαρή εγκληματικότητα.

Το supercar, των 5.998 κυβικών και 651 ίππων, διαθέτει μηχανή τύπου V, 12 κυλίνδρων, και φτάνει τη τελική ταχύτητα των 355 χμ/ώ.

Συνολικά 129 αυτοκίνητα θα βγουν στο σφυρί, στη δημοπρασία που θα λάβει χώρα τη Τετάρτη στο Al Quasis του Ντουμπάι.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ