2012-04-24 10:41:31
Φωτογραφία για Δέκα τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές που κόπηκαν μετά από ένα επεισόδιο!
Δεδομένου του μεγάλου αριθμού τηλεοπτικών εκπομπών που προβάλλονται στις ΗΠΑ δεν είναι ασυνήθιστο μερικές να κόβονται πριν καλά καλά προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο.

10. "Dot Comedy" (2000)

  Οι βασικοί πρωταγωνιστές του show ήταν οι Chelsea Lately και Jim Rome, καθώς και οι αδερφοί Sklar. Το πρώτο επεισόδιο παρακολούθησαν 4.1 εκατ. θεατές αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετό και το show κόπηκε.

9. "The Rich List" (2006)

  Τηλεπαιχνίδι που κόπηκε αλλά αναβίωσε ως "The Money List".

8. "Quarterlife" (2008)

  Η αντίστοιχη διαδικτυακή σειρά από το MySpace ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη στο ίντερνετ, όμως η τηλεοπτική της μεταφορά στο κανάλι NBC ήταν μία αποτυχία.

7. "South of Sunset" (1993)

  Στην αστυνομική σειρά πρωταγωνιστούσε ο Glenn Frey αλλά κόπηκε μετά το "πιλοτικό" επεισόδιο.


6. "Emily's Reasons Why Not" (2006)

  Η ηθοποιός Heather Graham πρωταγωνιστούσε στη σειρά, η οποία κόπηκε μετά το πρώτο επεισόδιο, αν και είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν το είχαν παρακολουθήσει καν!

5. "Co-Ed Fever" (1979)

  Η σειρά περιστρεφόταν γύρω από τις προσπάθειες κάποιων αγοριών να επιβιώσουν σε ένα κολέγιο που μέχρι πρότινος φοιτούσαν μόνο γυναίκες.

4. "The Will" (2005)

  Ο πολυεκατομμυριούχος Bill Long συμφώνησε να δώσει την έπαυλή του στο νικητή του show, βέβαια οι συμμετέχοντες ήταν φίλοι του ή μέλη της οικογένειάς του. Τα υπόλοιπα επεισόδια είχαν γυριστεί αλλά δεν προβλήθηκαν ποτέ, ξέρουμε όμως πως κέρδισε η γυναίκα του.

3. "Lawless" (1997)

  Στη σειρά πρωταγωνιστούσε ο Brian Bosworth σαν ένας ντεντέκτιβ με μηχανή. Πολύ πρωτότυπο 2. "Osbourned: Reloaded" (2009)

  Φαίνεται ούτε καν οι καναλάρχες δεν άντεξαν και άλλο show με την οικογένεια των Osbournes...

1. "Heil Honey, I'm Home!" (1990)

  Όπως προμηνύει και ο τίτλος η βρετανική κωμική σειρά παρουσίαζε τον...Αδόλφο Χίτλερ και τη γυναίκα του Εύα, να προσπαθούν να συμβιώσουν αρμονικά με τους Εβραίους γείτονές τους. Θα το βλεπες;

www.cocmo.gr
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ