2014-08-25 14:19:09
Φωτογραφία για Όλο και πιο μεγάλη και δυνατή η Ε.Σ.Πε.Κ.Μ
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συμπληρώνει 1,5 μόλις χρόνο ύπαρξης και ήδη έχει καταφέρει να διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό μελών από όλες τις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών. Αυτό φυσικά δεν είναι στόχος ούτε και υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά το επισημαίνουμε για να δείξουμε ότι η φωνή των συναδέλφων Στρατιωτικών που ζουν και υπηρετούν στην Κεντρική Μακεδονία, μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Από την άλλη πάλι, μέρα με τη μέρα αυξάνονται όλο και περισσότερο τα προβλήματα όλων των Ελλήνων Στρατιωτικών. Έτσι οι Ενώσεις Στρατιωτικών έχουν ριχτεί με τα «μούτρα» στη δουλειά και με συνεχόμενο αγώνα προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν περισσότερο για την επίλυση τους. Η «μάχη» είναι καθημερινή και είναι σκληρή, αλλά είμαστε αποφασισμένοι, πάντα μέσα στη πλαίσια των Νόμων και των κανονισμών, να κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να σταθούμε κοντά σε όλους τους συναδέλφους στρατιωτικούς αλλά και στον καθένα ξεχωριστά.


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εκτός του ότι είναι η μεγαλύτερη «δύναμη» σε αριθμό μελών, ασκεί μεγάλη δραστηριότητα που άλλοτε προβάλει και άλλοτε όχι (αφού αυτός δεν είναι ο σκοπός μας).  Θα αναφέρουμε επιγραμματικά κάποιες από τις δράσεις μας.

-Διοργανώνει σε όλες τις πόλεις της Περιφέρειας της, συναντήσεις Στρατιωτικών (όχι μόνο μελών της), ενημερώσεις σε διάφορα θέματα, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις.

-Συναντάται με υπουργούς, τοπικούς φορείς, βουλευτές και πολιτευτές της περιοχής προβάλλοντας και ενημερώνοντας τους για τα προβλήματα των στρατιωτικών και επιζητώντας λύσεις για αυτά.

-Συμμετέχει εθελοντικά σε διάφορες πολιτιστικές δράσεις της Περιφέρειας.

-Επισκέπτεται και βοηθάει όσο μπορεί, κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους.

-Διαθέτει την πρώτη σε επισκεψιμότητα ανάμεσα στις άλλες Περιφερειακές Ενώσεις ιστοσελίδα (espekm.gr), με πλούσια θεματολογία, καθημερινή ενημέρωση και φιλικό περιβάλλον χρήσης.

-Και φυσικά στέκεται κοντά σε κάθε συνάδελφο που απευθύνεται σε αυτή και αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα (υπηρεσιακό ή όχι), μέχρι και την επίλυση του. Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις που επιβεβαιώνουν το γεγονός αυτό.

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή η ΕΣΠΕΚΜ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες συναδέλφους, που δείχνοντας εμπιστοσύνη στους στόχους και το έργο της, εγγράφονται καθημερινά στην Ένωση. Καλούμε όλους τους συναδέλφους που ζουν και υπηρετούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να έρθουν κοντά μας, να στηρίξουν το έργο μας και να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη φωνή μας.

http://espekm.gr/home/?p=1022
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ