2014-08-25 22:33:46
Φωτογραφία για Τζώρτζογλου: Αυτή ήταν η ερωμένη μου και της τα έσκαγα
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίζεται σε νέα του συνέντευξη στο περιοδικό Like ο Στράτος Τζώρτζογλου, όπου μιλάει για την καριέρα του στην τηλεόραση και το θέατρο, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει το ότι θεωρείται σύμβολο του σεξ.

Ο ηθοποιός μιλώντας για την μέχρι σήμερα καριέρα του στην τηλεόραση και το θέατρο παραδέχεται: «Η τηλεόραση μου κάνει κακό. Μου θολώνει την εικόνα όσων θέλω να υπηρετήσω στο θέατρο. Έχω ένα ωραίο πρόσωπο που μου επέτρεψε από την αρχή να μπω σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στα σήριαλ και την ίδια στιγμή έχω αυτή την ψυχή που με έκανε να ανεβάσω Ντοστογιέφσκι για παράδειγμα.

Στην τηλεόραση έπαιζα πάντα το κωλόπαιδο ή το τσογλάνι. Ό,τι λεφτά κέρδιζα από τους ρόλους μου τα επένδυα στο θέατρο. Αυτή ήταν η ερωμένη μου και της τα «έσκαγα».

«Δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει», είπε επίσης ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Like και συνέχισε μιλώντας για την περίοδο που αισθανόταν πως ήταν αντικείμενο του σεξ: «Υπήρξα «αντικείμενο του σεξ» λόγω τηλεοπτικής εικόνας κι εξωφύλλων. Εγώ, όμως, όταν με παρουσίαζαν ως sex symbol, ήμουν σπίτι και ζούσα ήρεμα με τη γυναίκα μου. Όποιον κι αν ρωτήσεις στην Ελλάδα, θα σου πει "ο Τζώρτζογλου δεν ήταν ποτέ παντρεμένος". Ο γάμος μου δεν κόλλαγε με την εικόνα που ήθελαν να μου βγάλουν προς τα έξω, γι' αυτό και συχνά απέκρυπταν ότι είμαι παντρεμένος με παιδί ή με παρουσίαζαν ως άπιστο».

Πηγή: nooz
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ