2014-08-28 23:53:40
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ : ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ;
Διαβάστε την τοποθέτηση του Συμβούλου Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, για την κλήρωση του UEFA Champions League.

Αναλυτικά:

Το σχόλιό του για τους αντιπάλους και την εφετινή διοργάνωση: «Νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς. Είμαστε τυχεροί που θα παίξουμε απέναντι στη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης, την περσινή φιναλίστ του UEFA Champions League. Προφανώς πρέπει να παλέψουμε με τη Μάλμε για την τρίτη θέση, σε πρώτη φάση και βλέπουμε. Σίγουρα κάναμε και εμείς ένα πολύ καλό τουρνουά πέρυσι και καταφέραμε να προκριθούμε στους «16», οπότε γιατί όχι και φέτος; Ίσως να μπορούμε να το επαναλάβουμε. Ελπίζω ότι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι».

Για την περσινή απώλεια της πρόκρισης στους «8»: «Πράγματι τη χάσαμε στις λεπτομέρειες, λόγω κάποιων παραμέτρων. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Μας έλειψε κάτι. Νομίζω ότι με καλή νοοτροπία, πειθαρχία και πίστη μπορούμε να προχωρήσουμε και να πάμε πιο ψηλά. Ξέρω ότι γίνεται καλή δουλειά και φέτος. Ελπίζω ότι οι παίκτες θα μπορέσουν να το βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό στο UEFA Champions League».

Για το ποσοστό που δίνει στον Ολυμπιακό να προκριθεί: «100%. Πάντα 100%».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα αγοράσει κάποιον μεγάλο παίκτη στο «τελευταίο λεπτό»: «Νομίζω ότι ο κ. Βρέντζος και ο κ. Ισά προσπαθούν για το καλύτερο. Εάν ο προπονητής κρίνει ότι χρειάζεται, γιατί όχι»;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ