2014-09-22 16:19:32
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ Ο... «ΜΠΑΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ» ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ (ΡΗΟΤΟ)
Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ατλέτικο ο Μάντζουκιτς. Μετά το κατά λάθος χτύπημα του Κασάμι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο 28χρονος επιθετικός έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας του με μπανταρισμένη μύτη.

Στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε και της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται ξανά από σήμερα (22/9) ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί κατά λάθος από τον Παϊτίμ Κασάμι σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, έχοντας ως αποτέλεσμα να του ματώσει η μύτη, ο 28χρονος επιθετικός επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις των «ροχιμπλάνκος» με το απαραίτητο προστατευτικό.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο διεθνής Κροάτης είχε χειρουργηθεί την Πέμπτη (18/9) και την επόμενη πήρε εξιτήριο. Παράλληλα -όπως ήταν φυσιολογικό- δεν αγωνίσθηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Θέλτα, ενώ δύσκολα θα παίξει κι ενάντια στην Αλμερία (Τετάρτη, 24/9) για την 5η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Ούμπιακού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάντζουκιτς, για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ