2014-11-06 11:58:54
Φωτογραφία για Τα «ρέστα» τους για την πρόκριση παίζουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
Τις τελευταίες τους ελπίδες για την πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League παίζουν σήμερα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κόντρα σε Αϊντχόφεν και Φιορεντίνα αντίστοιχα. Σε καλύτερη κατάσταση ο Αστέρας Τρίπολης που υποδέχεται την Τότεναμ.

Το τριφύλλι γνωρίζει πως αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης θα πρέπει να κερδίσει την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο (20:00, Novasports2). Ο Αναστασίου πονοκεφαλιάζει μεν για τις ενοχλήσεις που ένιωσε την τελευταία στιγμή ο Κουτρουμπής ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής αλλά είδε, δε, τον Σίντελφελντ να δηλώνει «παρών» ενώ στη διάθεση του έλληνα τεχνικού είναι και ο Μπεργκ. Μια πιθανή ενδεκάδα για το «τριφύλλι» είναι: Στιλ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης και ένας εκ των Δώνη ή Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μέντες, Μπούι, Πράνιτς, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρέλης.


Από την πλευρά του Φιλίπ Κοκού φαίνεται να μένει σταθερός τόσο στο 4-3-3 όσο και στα πρόσωπα με την εξαίρεση του τιμωρημένου Μπρούμα τη θέση του οποίου θα πάρει ο Ισιμά-Μερέν. Οι 11 για την Αϊντχόφεν αναμένεται να είναι οι Ζουτ, Αρίας, Ρέκικ, Ισιμά-Μερέν, Βίλεμς, Χέντριξ, Γκουαρδάδο, Βινάλντουμ, Νάρσινγκ, Ντεπάι και Ντε Γιόνγκ.

Στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στη Φιορεντίνα καθώς γνωρίζει ότι μόνο με θετικό αποτέλεσμα θα παραμείνουν ζωντανές οι ελπίδες του δικεφάλου του Βορρά για τους «32». Απόντες από τον ΠΑΟΚ στον αγώνα που ξεκινά στις 22:05 (ΑΝΤ1) θα είναι οι τραυματίες Σκόνδρας, Μακ και Ρατς ενώ ερώτημα είναι τι θα κάνει ο Αναστασιάδης με τους Τζαβέλλα, Παπαδόπουλο και Κάτσε οι οποίοι είναι στην αποστολή. Από την πλευρά τους οι «βιόλα» θέλουν να εξιλεωθούν ενώπιον του κοινού τους για την ήττα στο πρωτάθλημα από τη Σαμπντόρια αλλά και να πάρουν το τρίποντο που θα «κλειδώσει» την παρουσία τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον Αστέρα Τρίπολης με τους τέσσερις βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει διατηρούν ζωντανό το όνειρο για το μεγαλύτερο άλμα στην ιστορία της ομάδας (σ.σ. πρόκριση στους «32») μολονότι γνωρίζουν ότι ο δρόμος περνάει μέσα από ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ στις 20:00 (Novasports1). Ο Στάικος Βεργέτης πονοκεφαλιάζει μόνο για την απουσία του Γκόιαν έχοντας τονίσει στους παίχτες του τα λάθη που έκαναν στον προηγούμενο αγώνα και οδήγησαν στο βαρύ 5-1 του Λονδίνου.

Τα «σπιρούνια» προπονήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» χωρίς προβλήματα και όλα δείχνουν ότι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Αυτή θα αποτελείται πιθανότατα από τους Βουμ, Ντάιερ, Φάζιο, Φερτόνχεν, Ντέιβις, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Τάουνσεντ, Παουλίνιο, Τσαντλί, Κέιν.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ