2014-11-06 18:31:23
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστριας για ελαττωματικό ηλεκτρικό υπόστρωμα που αγόρασε
Αγαπητό Tromaktiko,

Θέλω να κάνω μια καταγγελία για μια... αγορά που έκανα και συγκεκριμένα για ένα ηλεκτρικό υπόστρωμα που αγόρασα από το κατάστημα HP Μυλωνάς, το προϊόν ήταν σε μια πλαστική σακούλα μαζί με το θερμοπομπό για την αλλαγή θερμοκρασίας. Όταν πήγα σπίτι και το δοκίμασα διαπίστωσα ότι είχε σπασμένο τον θερμοπομπό και καθώς άλλαζα την θερμοκρασία έκανε έναν περίεργο θόρυβο.

Τους το επέστρεψα πίσω και τους ζήτησα να μου την αλλάξουν αντί αυτού η πωλήτρια μου είπε να τους την αφήσω να την δουν και θα με έπαιρναν τηλέφωνο, καθώς δεν με καλέσανε πήγα από εκεί όπου η απάντηση τους αφού μίλησε η πωλήτρια με τον υπεύθυνο ήταν ότι θα την στείλουν πίσω να γίνει και καλά service και θα με πάρουν όταν θα είναι έτοιμη σε καμιά εβδομάδα . 

Όταν τους είπα ότι από την στιγμή που εγώ δεν ευθύνομαι να ταλαιπωρούμε χωρίς λόγω και ζήτησα να μου την αντικαταστήσουν ειρωνικά η πωλήτρια μου είπε ότι αυτή είναι η πολιτική τους και θα με πάρουν όταν θα την φτιάξει ο ηλεκτρολόγος να περιμένω.


Το θέμα λύθηκε τελικά όταν πήγε ο άντρας μου και τους είπε ότι είτε θα την αντικαταστήσουν η θα απευθυνθεί στον συνήγορο του καταναλωτή . Τελικά του δώσανε άλλο υπόστρωμα άλλα ξέρετε τι κατάλαβα; Ότι θα βρουν κάποιον άλλο να την δώσουν χωρίς να το πάρει χαμπάρι και δεν ξέρω και πόσα άλλα ελαττωματικά υποστρώματα έχουν... Γιαυτό σας γράφω την καταγγελία μου ώστε να προσέξει ο κόσμος να μην την πατήσει σαν και εμένα. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω τίποτα από αυτή την εταιρεία. 

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ