2014-11-07 16:21:53
Φωτογραφία για Βενιζέλος: Κάποιοι για μικροκομματικούς λόγους υπονομεύουν το εθνικό μέτωπο
O Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Eurogroup, άφησε αιχμές για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ κι έκανε... λόγο για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με την υποστήριξη των μηχανισμών της Ε.Ε., ώστε η χώρα να βγει από το καθεστώς των Μνημονίων.

Αναλυτικά η δήλωση του κου Βενιζέλου:

«H χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup εντάσσεται απολύτως στο σχεδιασμό μας. Εμείς έχουμε απολύτως ολοκληρωμένο σχέδιο και κάνουμε όλα τα βήματα ούτως ώστε, έως το τέλος της χρονιάς, να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους εταίρους και να έχει αλλάξει σελίδα η χώρα. Να έχουμε φύγει από το καθεστώς του μνημονίου και της τρόικας, να έχουμε γυρίσει σε ένα καθεστώς ουσιαστικής ισοτιμίας μέσα στην Ευρωζώνη αλλά με την υποστήριξη υφισταμένων τακτικών μηχανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όχι εκτάκτων μηχανισμών όπως ήταν η τρόικα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, τίποτα ασφαλέστερο.

Δυστυχώς, κάποιοι, για λόγους μικροκομματικούς, υπονομεύουν το εθνικό μέτωπο και στην πραγματικότητα θέλουν να επιστρέψει η χώρα σε ένα καθεστώς εξάρτησης, μνημονίου και τρόικας. Εκτός και αν θέλουν να πουν ότι αν πετύχουμε αυτή τη συμφωνία, αυτοί θα την καταγγείλουν για να προσφέρουν στον ελληνικό λαό κάτι που δεν μπορούν να περιγράψουν και δεν μπορούν να εγγυηθούν. Οι πολίτες θα κρίνουν. Εμείς τους καλούμε να βοηθήσουν, να συστρατευτούν, να συναινέσουν για να πετύχουμε το καλύτερο για τη χώρα».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ