2014-11-07 16:42:38
Φωτογραφία για Τι έχει συμβεί με την Beyonce; Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία στους θαυμαστές της [video]
Έντονη ανησυχία στους θαυμαστές της Beyonce έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο... αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και στο οποίο απεικονίζεται η διάσημη τραγουδίστρια να συμπεριφέρεται παράξενα, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ του NBA, τον οποίο παρακολούθησε με τον σύζυγό της, Jay Z.

Στο παρακάτω βίντεο απεικονίζεται η Beyonce να συζητά αρχικά για λίγο με τον διάσημο ράπερ και στη συνέχεια, έχοντας ένα ύφος ανέκφραστο στο πρόσωπό της, να κουνιέται δεξιά και αριστερά, σαν να έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, αφού εκείνη την ώρα στο γήπεδο του μπάσκετ, δεν υπήρχε μουσική.

Το βίντεο είδε το «φως» της δημοσιότητας και χιλιάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας -και όχι μόνο- δεν έχασαν λεπτό και άρχισαν να σχολιάζουν την συμπεριφορά της.

Οι περισσότεροι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Beyonce έχει σοβαρή κατάθλιψη, άλλοι ότι είχε μαλώσει με τον σύζυγό της, μερικοί πως επεξεργαζόταν μια μελωδία στο μυαλό της, ενώ ορισμένοι δεν δίστασαν να υποστηρίξουν ότι είναι... δαιμονισμένη.


Ίσως το στρες από τα φημολογούμενα προβλήματα που το τελευταίο διάστημα είχε -σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ- στο γάμο της, να είχαν σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία της σταρ η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια στον κόσμο, αφού μόνο το 2014 οι αποδοχές της υπολογίζεται ότι έφτασαν τα 115 εκατ. δολάρια προ φόρων!

Όσον αφορά στο τι έκανε ο Jay Z την ώρα που η Beyonce έμοιαζε «χαμένη», η αλήθεια είναι ότι έδειχνε να αδιαφορεί πλήρως...
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ