2014-11-09 09:48:06
Φωτογραφία για Καραβάτου-Σπυροπούλου: Η αντικατασκοπεία… οι ρουφιανιές και η κόντρα!
Τι κουλό κι αυτό» μου είπε φιλαράκι μου που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι μου και παρακολουθούσε τηλεόραση «Είναι δυνατόν από τη μια στην Καραβάτου να είναι η Παπουτσή από τις Φόνισσες και την ίδια ώρα στην εκπομπή της Σπυροπούλου να είναι καλεσμένη η Τουτουτζή κι αυτή από την ίδια παράσταση;».

Ανθρώπινη απορία. Λογική. Αλλά τι κρύβεται πίσω από αυτήν;

Το στοιχείο της σύμπτωσης δεν υπάρχει συχνά στην τηλεόραση. Το αντίθετο θα έλεγα. Ειδικά σε εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα που η αγορά είναι τεράστια.

Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει πολύ απλά πως κάποιος από τις εκπομπές είναι αυτό που λέμε βαθύ λαρύγγι. Ρουφιάνος. Αρτέμης Μάτσας.

Κάποιος λέει από τη μια εκπομπή στην άλλη τις επιλογές των θεμάτων. Και αν κρίνω από την μικρή εμπειρία μου στην τηλεόραση... συνήθως αυτό το κάνουν οι δεύτεροι για να φτάσουν τους πρώτους.

Οπότε μου γεννάται εύλογα το ερώτημα. Ποιος είναι αυτός που σφυρίζει τους καλεσμένους της Κατερίνας στην Σπυροπούλου οέο;

Βλέπω την Γιαννακοπούλου, την αρχισυντάκτρια της Καραβάτου από σήμερα να κάνει εσωτερική έρευνα. Κι επειδή είναι γατόνι... βλέπω να βρίσκει τον ρουφιάνο πολύ σύντομα...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ