2012-05-02 16:46:11
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ
Η σωστή προετοιμασία και η συγκέντρωση θα είναι οι παράγοντες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο όσον αφορά στη διάκριση του Σπύρου Γιαννιώτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο Κερκυραίος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 10χλμ ανοικτής θάλασσας μίλησε στην ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας για τον αγώνα του στο Κανκούν αλλά και για το πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει το χρόνο του μέχρι το Λονδίνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για τον αγώνα του Μεξικό:

«Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας (σε ανοιχτή θάλασσα, πριν τους Ολυμπιακούς) και ήταν λίγο δύσκολα καθώς ταλαιπωρούμουν από γαστρεντερίτιδα. Πάντως ο αγώνας πήγε πολύ καλά. Την τακτική που έκανα θα τη χρησιμοποιήσω και στους Ολυμπιακούς αγώνες. Στον τερματισμό έκανα ένα λάθος που μου στέρησε την πρωτιά αλλά αυτοί οι αγώνες είναι για να διορθώνουμε τέτοιου είδους σφάλματα. Θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας, καθώς λόγω ενός κύματος δεν έβλεπα τον τερματισμό και σήκωσα το κεφάλι για να τον δω με αποτέλεσμα να χάσω χρόνο.


Στο Λονδίνο οι συνθήκες είναι πολύ καλές και δεν θα υπάρχουν τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο καλύτερος θα είναι αυτός που θα διακριθεί και είναι πολύ σημαντικό να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος αλλά και συγκεντρωμένος στον αγώνα. Το θετικό είναι ότι νιώθω πολύ καλά για την δουλειά που κάνω, η οποία θεωρώ ότι στους Ολυμπιακούς μπορεί να αποδώσει ώστε να πάω όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για την προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων:

«Έχουμε ξεκινήσει ήδη και οι αγώνες αυτοί αποτελούσαν ένα μέρος της. Λογικά τέλη Μαΐου θα φύγουμε στο εξωτερικό για να προπονηθούμε σε υψόμετρο, το οποίο βοηθάει πολύ. Μετά θα γυρίσω και θα συμμετάσχω στο πρωτάθλημα κολύμβησης στην πισίνα για να βοηθήσω το σύλλογο μου να μαζέψει βαθμούς για το πρωτάθλημα. Στην συνέχεια θα προετοιμαστούμε εντός Ελλάδας, αλλά εκτός Αθήνας για να συγκεντρωθώ απόλυτα και 4 με 5 μέρες πριν τους αγώνες θα αναχωρήσω για το Λονδίνο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ