2012-05-02 22:16:03
Φωτογραφία για Πολύ σοβαρή είδηση: Διαβάστε με ποιο τρόπο εγγράφονται στα δημοτολόγια τα παιδιά των πρώην λαθρομεταναστών που παίρνουν ελληνική ιθαγένεια με το λαθρονόμο Ραγκούση.
Γεια σας.

Είμαι και εδώ και μισό περίπου χρόνο αναγνώστης του "εγκληματικότητα". Προέρχομαι από το χώρο του Πασόκ και ντρέπομαι για αυτό επειδή συνετέλεσαν να καταστραφεί η χώρα μου έστω κι αν το μετάνιωσα πικρά.

Επειδή γίνεται πολύς λόγος για τον τρισάθλιο νόμο του ανθέλληνα Ραγκούση, θέλω να σας πληροφορήσω για το εξής:

Δεν επιτρέπεται από το νόμο να εγγράφονται ανήλικα παιδιά στα Δημοτολόγια και να ανοίγουν οικογενειακή μερίδα μόνα τους. Το κάθε παιδί εγγράφεται ως τέκνο οικογένειας ή ως τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας. Η οικογενειακή μερίδα δημιουργείται αυστηρά από έναν ενήλικο ζευγάρι ή και μόνος του κάποιος μπορεί να εγγραφεί εφ όσον είναι ενήλικος και Έλληνας.

Όταν άρχισαν να έρχονται στα δημοτολόγια οι πρώτες αποφάσεις για απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά αλλογενών που όμως δεν είχαν οι ίδιοι οι γονείς τους ελληνική ιθαγένεια, αντιμετωπίσαμε ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα: Με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να γράψουμε στα δημοτολόγια αυτά τα ανήλικα παιδιά ως Έλληνες πολίτες εφ όσον μερίδα μπορεί να ανοίξει αποκλειστικά και μόνο ένας ενήλικος Έλληνας πολίτης;


Η απάντηση που έδωσε το Υπουργείο μέσω της Περιφέρειας είναι η εξής σοκαριστική και στην ουσία παράνομη:

- Γράψτε και τους γονείς τους κι ας μην έχουν ελληνική ιθαγένεια! Μόνο για να μπορέσει να ανοιχτεί οικογενειακή μερίδα και να γραφτεί το παιδί. Δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου ούτε άλλα δικαιώματα!

Σας βεβαιώνω ότι τα Δημοτολόγια όλης της χώρας ακολουθούν αυτή την εντολή επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εγγραφούν τα παιδιά των μεταναστών ως Έλληνες πολίτες!

Στην ουσία παραβιάζεται κατάφωρα το Σύνταγμα της Ελλάδας γιατί απαγορεύεται να εγγράφεται σε Δημοτολόγιο κάποιος που δεν είναι Έλληνας πολίτης!

Με λίγα λόγια δημιουργήθηκε ένας ανθελληνικός, αντισυνταγματικός νόμος πρόχειρα και χωρίς καμία πρόβλεψη και για να υλοποιηθεί, το ίδιο το κράτος προστάζει τους Δήμους όλης της χώρας να παρανομήσουν για να γράψουν Έλληνες τα παιδιά των ξένων γράφοντας εντελώς παράνομα και τους αλλογενείς γονείς!. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Τα Δημοτολόγια όλης της Ελλάδας έχουν γραμμένους ως Έλληνες με αυτό τον τρόπο παιδιά μεταναστών με παράνομα γραμμένους και τους γονείς τους οι οποίοι δεν ενδιαφέρθηκαν να πάρουν ιθαγένεια για τον εαυτό τους. Με αυτό τον τρόπο παραβιάζεται το Σύνταγμα της Ελλάδας, καταλύεται κάθε έννοια νομιμότητας.

Αναπάσα στιγμή οποιοσδήποτε έλεγχος μπορεί να το διαπιστώσει. Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει άμεσα και να διαγραφούν όλα τα παιδιά των ξένων από τα Δημοτολόγια ακριβώς επειδή έχουν γραφτεί με τρόπο που δεν προβλέπει το Σύνταγμα.

Όσον αφορά το τι νοθεία μπορεί να γίνει στις εκλογές και το ποιοι είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Οι εκλογικοί κατάλογοι καταρτίζονται από τους ενήλικες γραμμένους στα Δημοτολόγια. Παρ όλο που ήταν σαφείς οι προφορικές εντολές της Περιφέρειας σχετικά με το ότι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου οι αλλογενείς γονείς που παράνομα βρίσκονται γραμμένοι στα Δημοτολόγια όλης της Ελλάδας μόνο και μόνο για να "τακτοποιηθούν" τα παιδιά τους, δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη γιατί απλά είναι ανθέλληνες.

Αναγνώστης.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ