2012-05-02 22:43:00
Φωτογραφία για «Μας έδωσε ενέργεια ο κόσμος»
Ανακουφισμένος από την νίκη της ομάδας του που ήρθε έστω στο τέλος ο Λάσλο Μπόλονι. Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Ένα ματς με πολλές μονομαχίες και νευρικότητα και λιγότερο ποδόσφαιρο. Ίσως στο πρώτο μέρος ήταν λίγο καλύτερο το ματς, στο δεύτερο μέρος χάσαμε την κυριαρχία μας, το πρέσινγκ παρόλο που δεν ήταν δυνατό μας αποδιοργάνωσε. Κάναμε ατομικά λάθη αλλά είμαστε τυχεροί που δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ευτυχώς στο τέλος πήραμε τη νίκη που είναι πολύτιμη» και συνέχισε: «Είδαμε και αρνητικά στοιχεία όπως η νευρικότητα ενώ κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Είδαμε τον Έτο να μην έχει ρυθμό αφού επανήλθε μετά από καιρό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε… Ήμασταν νευρικοί γιατί είχαμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά. Δεν ξέρω αν μας άγχωσε το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ αλλά έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι και όχι νευρικοί.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μείωσε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό: «Δεν ήμουν κακός στα μαθηματικά όταν ήμουν παιδί, αλλά τώρα θα τα αφήσω στην άκρη…»

Για το αν τον προβληματίζει η κούραση των παικτών: «Έχουμε την στρατηγική για την αποθεραπεία τους. Δεν είμαι απ’ αυτούς που τους αρέσει να αλλάζουν την ομάδα αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω…»

Για την συμπαράσταση του κόσμου: «Είχαμε μια σπουδαία εμφάνιση από τον κόσμο μας και τους ευχαριστούμε για αυτή τη συμπαράσταση. Η αγάπη τους μας έδωσε παραπάνω ενέργεια για τη νίκη και ίσως αυτή η ενέργεια ώθησε τον Σταφυλίδη στην ενέργεια του γκολ…»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο 87’ είναι πιο γλυκό!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο 87’ είναι πιο γλυκό!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ