2012-05-02 22:44:05
Φωτογραφία για ΡΕΜΟΣ: ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
Για τη φιλία που τον συνδέει με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και το Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μίλησε ο Αντώνης Ρέμος.

γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας στο περιοδικό «All Star Basket», δήλωσε τυχερός για τη σχέση του με το Σέρβο τεχνικό του Ολυμπιακού, ενώ αποκάλυψε το διάλογο που είχε με το συμπατριώτη του, προπονητή του Παναθηναϊκού και κουμπάρο του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τα πρώτα χρόνια του στη χώρα μας. Αναλυτικά τα όσα είπε Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Όσο πέρναγαν τα χρόνια κατάλαβα ότι ο Ίβκοβιτς αν σε συμπαθήσει θα στο δείξει από την αρχή. Από το πρώτο δευτερόλεπτο. Αν πάλι σε αντιπαθήσει θα σε κρατήσει σε απόσταση με το δικό του τρόπο. Όταν αντιπαθεί κάποιον σηκώνει ένα πλέγμα και δεν του επιτρέπει να τον πλησιάσει. Κάθε φορά που ερχόταν στα μαγαζιά που τραγουδούσα δεν του άρεσε απλά η μουσική μου αλλά την απολάμβανε. Κι όταν σιγά σιγά τον γνώρισα και εκτός δουλειάς, αρχικά μέσω κάποιων κοινών φίλων, κατάλαβα πως πέρα από ένας μεγάλος προπονητής, «στρατηγός» όπως τον αποκαλούν, είναι κι ένας μεγάλος, τεράστιος άνθρωπος
. Και πραγματικά, νιώθω πολύ πολύ τυχερός, ευλογημένος για το ότι με νιώθει φίλο του. Για αυτό ακόμη και αν κάποιες φορές έχουμε καιρό να μιλήσουμε, όταν βρεθούμε, ο εναγκαλισμός μας, οι κουβέντες που θα πούμε μεταξύ μας είναι από καρδιάς… Για εμένα είναι ένας άνθρωπος που μόλις τον σκεφτώ θα πω απλά «Να τον έχει ο Θεός καλά».

Για το Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Η τύχη μου έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν μέσω του Ντούντα γνώρισα και τον Ζοτς. Θυμάμαι μάλιστα, μία από τις πρώτες φορές που τον έφερε ο Ίβκοβιτς στο μαγαζί, την πλάκα που του έκανε. Κάποια στιγμή ο Ομπράντοβιτς, παρασυρμένος από το ρυθμό ενός τραγουδιού, προσπάθησε να το μουρμουρίσει… Το ρυθμό, τη μελωδία… Γυρνάει λοιπόν με αυστηρό ύφος ο Ντούντα και του λέει: «Σταμάτα μπρε… Δεν καταλαβαίνεις ακόμη τι λέει, δεν καταλαβαίνεις τα λόγια, ούτε τον… πόνο. Είσαι ακόμη μικρός!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ