2012-05-02 23:14:33
Φωτογραφία για Πολυτέλεια για τον Π. Καμμένο Υγεία και Παιδεία
Τελικά οι προεκλογικές συνεντεύξεις προέδρων κομμάτων είναι άκρως διαφωτιστικές τόσο για το τι πρεσβεύουν όσο και για το πόσα σοβαρά μπορεί να... τους ξεφύγουν πάνω στην βιασύνη για την διεκδίκηση της εξουσίας. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η διαδικτυακή συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Νίκο Χατζηνικολάου όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, εμφανίστηκε αδιάβαστος στα της παιδείας την οποία άλλωστε χαρακτήρισε... πολυτέλεια.

«Πρόγραμμα για την παιδεία δεν έχουμε ακόμη γιατί δεν είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει βγει σε διαβούλευση», δικαιολογήθηκε , με τον δημοσιογράφο πάντως να του επισημαίνει δηκτικά πως «κυβέρνηση το κόμμα του θέλει να γίνει, τη λέξη πρωθυπουργός τη λέει αλλά πρόγραμμα για την παιδεία δεν έχει».

Σε μία προσπάθεια να προλάβει τα χειρότερα ο Πάνος Κάμμενος έσπευσε να γνωστοποιήσει ότι τα παιδιά του πάνε σε ιδιωτικό σχολείο, αλλά ερωτηθείς γιατί το κάνει αυτό, απάντησε «γιατί έχω την οικονομική δυνατότητα».

Με επιθετικό δε ύφος, γιατί προφανώς η ερώτηση τον ενόχλησε, κάλεσε όσους θέλουν να τον κρίνουν για την παιδεία να μην τον ψηφίσουν.

«Εσείς», είπε, «κάντε την πολυτέλεια να ασχοληθείτε αυτή τη στιγμή με πράγματα που δεν μπορούμε να ασχοληθούμε αν δεν κρατήσουμε την πατρίδα μας».

Μα είναι πολυτέλεια η παιδεία, τόλμησε να αναρωτηθεί εις εκ των πολιτών για να λάβει όμως ως απάντηση πως ναι «είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή που η πατρίδα παραδίδεται».

http://www.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πελατειακή σχέση...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πελατειακή σχέση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ