2012-05-03 08:55:09
Φωτογραφία για «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΣΗΜΟ»
Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για τον Βασίλη Τοροσίδη και θέλουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού να σκέφτεται αυτή την προοπτική, ενώ και οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Τοροσίδης βρίσκεται ήδη στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων του εξωτερικού, με τον διεθνή μπακ να εξετάζει σοβαρά την προοπτική να αγωνιστεί σε ένα πιο εξελιγμένο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του αρχηγού του Ολυμπιακού, σχολιάζουν σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του:

«Θεωρητικά είναι πλέον κατάλληλη στιγμή για να πάρει μεταγραφή ο Βασίλης, καθώς το άλλο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Είτε θα φύγει τώρα λοιπόν, είτε θα ριζώσει στον Ολυμπιακό».

«Ενδιαφέρον υπάρχει από πολλές ομάδες και όχι μόνο από γερμανικές. Και ομάδες άλλων χωρών έχουν ενδιαφερθεί για τον Βασίλη και μάλιστα πολύ γνωστές, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής», προσθέτουν οι άνθρωποι του Τοροσίδη σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ναι μεν σκέφτονται να παραχωρήσουν τον Τοροσίδη, αν ικανοποιηθούν οικονομικά:

«Είναι πολύ σχετικό να συζητάμε τι πρόταση πρέπει να έρθει για να πουληθεί ο παίκτης. Για τα δεδομένα της εποχής, τα 2,5 εκ. ευρώ είναι μάλλον ταβάνι για έναν παίκτη που το άλλο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αλλά όλα σχετικά είναι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι για να φύγει ο Βασίλης θα πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές. Αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί και τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να κάνει το άλμα αυτό το καλοκαίρι».

Μεγάλο ρόλο φυσικά θα παίξει και το Euro του καλοκαιριού, όπου θα αγωνιστεί ο ερυθρόλευκος αμυντικός με την Εθνική Ελλάδας, και σε περίπτωση που κάνει ένα καλό τουρνουά, τότε η τιμή του αυτόματα θα… εκτοξευθεί!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ