2012-05-03 10:06:02
Φωτογραφία για AEK: Εκτός κινδύνου ο Ταξιάρχης Φούντας
Ο νεαρός μέσος λιποθύμησε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης των πλέι-οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου του χορηγήθηκε οξυγόνο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Ιπποκράτειο», προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη ο Φούντας, οφειλόταν σε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του ματς. Το θετικό για τον νεαρό επιθετικό είναι πως είχε τις αισθήσεις του όταν έφυγε από το γήπεδο της Τούμπας, μαζί με τον γιατρό της ΑΕΚ.

Η κατάσταση του δεν φαίνεται να εμπνέει καμία ανησυχία. Η ακτινογραφία που υποβλήθηκε ο νεαρός μέσος, λόγω λιποθυμικού επεισοδίου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ήταν «καθαρές», ωστόσο θα παραμείνει στο «Ιπποκράτειο» για προληπτικούς λόγους αλλά και για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η αποστολή της «Ένωσης» επέστρεψε στην Αθήνα, όμως στο πλευρό του νεαρού μέσου βρίσκονται από την αρχή οι Νίκος Κωστένογλου και Γιώργος Αλεξόπουλος, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχει μεταβεί και συγγενικό του πρόσωπο.

Ο Φούντας θα διανυκτερεύσει στο «Ιπποκράτειο» προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και αν τα αποτελέσματα επιβεβαιώσουν πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, τότε θα επιστρέψει την Πέμπτη (3/5) στην Αθήνα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ