2012-05-03 10:15:02
Φωτογραφία για Εκτός κινδύνου ο Φούντας
Το επεισόδιο με τον Ταξιάρχη Φούντα ανησύχησε όπως είναι φυσικό τους ανθρώπους της Ένωσης, ωστόσο θεωρείται λήξαν με τον νεαρό να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο.

Ο νεαρός Ταξιάρχης Φούντας βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ παίρνοντας τη θέση του Φαμπιάν Βάργκας , και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τούμπας λιποθύμησε στα αποδυτήρια. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, συνοδεία ανθρώπων της διοίκησης , όπου οι γιατροί τους ενημέρωσαν πως η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει καμία ανησυχία.

Η ακτινογραφία που υποβλήθηκε ο νεαρός μέσος λόγω της διάσεισης που υπέστη από χτύπημα στον αγωνιστικό χώρο ήταν καθαρή, ωστόσο θα παραμείνει στο «Ιπποκράτειο» για προληπτικούς λόγους αλλά και για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Το επεισόδιο ανησύχησε όπως είναι φυσικό τους ανθρώπους της ομάδας, όπως και την οικογένεια του νεαρού άσου, ενώ συγγενικό του πρόσωπο έχει μεταβεί ήδη στην Θεσσαλονίκη για να μείνει στο πλάι του, μαζί με τους Νίκο Κωστένογλου και Γιώργο Αλεξόπουλο που δεν ακολούθησαν την αποστολή για την Αθήνα.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
STOP στην αφισορύπανση!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
STOP στην αφισορύπανση!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ