2012-05-03 12:54:47
Φωτογραφία για Η πιο ανορθόδοξη μέθοδος για απώλεια βάρους
Ο Βένις Φάλτον ανατρέπει τους πιο συνηθισμένους διατροφικούς κανόνες

Θυμάσαι που όλοι σου έλεγαν πως το πρωινό γεύμα είναι απαραίτητο στη δίαιτα; Ένα νέο βιβλίο, το «Six Weeks To OMG» σου υπόσχεται ότι θα αδυνατίσεις παραλείποντας το πρωινό γεύμα!

Εμπνευστής του εν λόγω προγράμματος δίαιτας είναι ο Βένις Φάλτον (Venice A Fulton) ο οποίος υπόσχεται να σε κάνει να μην πιστεύεις στην καλυτέρευση που θα έχει το σώμα σου μετά από έξι εβδομάδες υποταγής στο πρόγραμμά του.

Ο Φάλτον θεωρεί πως ένα μπάνιο με κρύο νερό κάθε πρωί μπορεί να κάνει το αδυνάτισμα παιχνίδι. Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί ένα συνδυασμό διατροφής, βιοχημείας, γενετικής και ψυχολογίας και υπόσχεται να σε βοηθήσει να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα και να χάσεις μέχρι και 9 κιλά σωματικού λίπους.

Μια ακόμα ριζοσπαστική αρχή στην δίαιτα του Φάλτον είναι το να τρως μέχρι 3 γεύματα την ημέρα ενώ όπως επισημαίνει ο ερευνητής, τα πολλά και μικρά γεύματα μπορούν να είναι καταστροφικά για τη διατροφή σου και στηρίζει την άποψή του τονίζοντας:


«Το 2000, γάλλοι επιστήμονες ανέφεραν στο 'British Journal of Nutrition' πως ένα πρωινό υψηλό σε θερμίδες – όπως είναι το τοστ, το γιαούρτι ή τα φρούτα, τελικά καταλήγει να μπλοκάρει το αδυνάτισμα ολόκληρη την υπόλοιπη ημέρα». Για να αποφύγεις τα περιττά κιλά και να μειώσεις την κυτταρίτιδα πρέπει βάσει του συγγραφέα να συνδυάσεις ένα πρωινό κρύο μπάνιο με σκέτο καφέ.

Σύμφωνα με τον Φάλτον, το κρύο μπάνιο το πρωί, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου ενώ αν δεν αντέχεις το κρύο νερό σε όλο σου το σώμα, μπορείς να βρέξεις μόνο τα πόδια σου.

Στην ίδια λογική, ο Φάλτον υποστηρίζει πως οι χυμοί και τα ροφήματα μπορούν να οδηγήσουν σε υπερφαγία ενώ οι υδατάνθρακες που υπάρχουν στο μπρόκολο είναι χειρότεροι από εκείνους που περιέχει ένα αναψυκτικό τύπου κόλα.

Φυσικά, το εν λόγω βιβλίο – που υπόσχεται μεταξύ άλλων να σε βοηθήσει να ρίξεις την κοιλιά, να βελτιώσεις την όψη των μαλλιών σου, της επιδερμίδας και των νυχιών σου και να ανεβάσεις τη διάθεσή σου συνολικά- έχει δεχτεί αρνητικές κριτικές, περίπου ίδιες με εκείνο του προγράμματος Dukan. Πέρσι, η η δίαιτα Nτούκαν χαρακτηρίστηκε ως η πιο κακή δίαιτα διασημοτήτων.

Πηγή: womenonly.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ