2012-05-03 21:27:12
Φωτογραφία για BILD:Οι Έλληνες είναι από τους πιο εργατικούς λαούς του κόσμου.
Μπορεί κατά καιρούς να μας έχουν κατηγορήσει για τεμπέληδες, όμως τώρα μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους επό την έρευνα  η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild και κατατάσσει τους Έλληνες ανάμεσα στους δέκα πιο εργατικούς λαούς της Ευρώπης.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο COERexecode σε συνεργασία με τη Eurostat και τα αποτελέσματα της φέρνουν τους Έλληνες στην έκτη θέση με τους πιο εργατικούς λαούς της Ευρώπης.

Οι Έλληνες κερδίζουν αυτή τη θέση δουλεύοντας 1971 ώρες κατά μέσο όρο το χρόνο, ενώ τα πρωτεία στην εργατικότητα κατέχει η Ρουμανία με 2095 ώρες και τη δεκάδα κλείνει η Λιθουανία με 1928 ώρες ανά έτος.

Ωστόσο εντύπωση φαίνεται να προκαλεί στην εφημερίδα πως στην δεκάδα των πιο εργατικών λαών της Ευρώπης εμφανίστηκε η Ελλάδα και όχι η Γερμανία και γι αυτό δεν απουσίασε και το ειρωνικό σχόλιο από τον αρθρογράφο της Bild: «Και όμως ανάμεσα στους πιο εργατικούς λαούς της Ευρώπης είναι χώρες του Νότου, όπως η Ελλάδα» και συνεχίζει «οι Γερμανοί, με 1904 ώρες εργασίας κατά μέσο όρο το χρόνο, δεν είναι οι πιο εργατικοί της Ευρώπης».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ